Thema: Cursus

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Online Academie: Het doorbreken van de zesjes-cultuur

Jan-Febr 2017

‘Ik ben gek op merken en organisaties die de wereld willen veranderen. Aanvankelijk worden ze genegeerd en geridiculiseerd. Maar omdat ze rotsvast geloven in wat ze doen, gaan ze onverdroten door. Zonder uitzondering blijken het uiteindelijk winnaars te zijn.’

Lees verder
Thumbnail

Van Tienen Drankautomaten: De juiste poppetjes op de juiste plaats

Mei-Juni 2018

Er was eens een hardwerkende Brabander die aan de slag ging bij Simon Lévelt, een koffie- en theeproducent in hartje Amsterdam. Tien van Tienen was de naam en zijn passie voor koffie was groot. Hij begon na een tijdje voor zichzelf en legde het fundament voor een bedrijf dat 45 jaar later nog elke dag groeit. Zoon Maarten van Tienen, die tegenwoordig de leiding heeft, vertelt over het succes en de ontwikkeling van Van Tienen Drankautomaten.

Lees verder
Thumbnail

The Experience of Customers (TEoC): Het verschil maken

Juli-Aug 2019

‘Ik geloof niet in bedrijven die hun klanten alleen maar producten of diensten willen aansmeren. Zij praten je alleen maar hoofdpijn aan om vervolgens paracetamol te verkopen. Ik draai het liever om door organisaties inzicht te geven in waarom zij doen wat ze doen. En niet te vergeten: vóór wie ze dat doen.’

Lees verder
Thumbnail

ikook Culinaire Studio: Teambuilding achter het fornuis

Jan-Feb 2010

Waar veel kookstudio’s zich op de particuliere sector richten, onderscheidt ikook Culinaire Studio in Vught zich door de focus op de zakelijke markt. Koken met collega’s in een informele sfeer versterkt de teamgeest. De chef-kok van ikook draagt daarbij zorg voor de passende culinaire en sociale ingrediënten. Een uitgekookt concept.

Lees verder
Thumbnail

Kenneth Smit Training: Becoming great

Mei-Juni 2012

Weleens gedacht aan een schriftelijke cursus paardrijden? Die kans is waarschijnlijk erg klein! Zo heeft u waarschijnlijk ook nog nooit geïnformeerd naar een schriftelijke cursus kunstrijden, koken, golfen of salsa dansen. Waarom niet? Omdat dit simpelweg niet te leren is door een boek of PowerPoint-presentatie te lezen. Het gaat hier om vaardigheden die eerst eigen gemaakt moeten worden alvorens er echt goed in te kunnen worden.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven