Thema: Organisatie advies

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Diamant-groep Talent&Werk: Met het hart op de juiste plek

Maart-April 2009

Diamant-groep; sterk in het zoeken van samenwerkingsverbanden met ndernemers. Talent&Werk biedt bedrijven detacheringen en begeleid werken. 'Een win-win situatie in tijd van recessie. Begeleiding en subsidie zijn perfect geregeld.'

Lees verder
Thumbnail

Inter Actus Groep: Méér dan symptoombestrijding

Nov-Dec 2009

Misha Ling is een steun en toeverlaat voor bedrijven in crisis. Hij brengt structuur in hun wanorde en probeert hen waar mogelijk een toekomst te bieden.

Lees verder
Thumbnail

Inter Actus: Herstelt het evenwicht

Jan-Feb 2010

De economie liet eind 2009 voorzichtige tekenen van herstel zien. De effecten van die ontwikkeling worden echter geremd door onder meer de veranderde houding van banken met betrekking tot bedrijven. Een goede relatie tussen bankier en ondernemer is daarom meer dan vroeger van cruciaal belang, evenals het voortdurend bewaken van het bedrijfsevenwicht.

Lees verder
Thumbnail

Inter Actus: Andere tijden vragen ander inzicht

Mrt-April 2012

In de natuur overleeft de soort die zich het best kan aanpassen. Ook voor organisaties is het cruciaal zich aan te passen aan veranderende omstandigheden zodat de continuïteit van de onderneming gewaarborgd is. Inter Actus ondersteunt ondernemers al meer dan 20 jaar bij het doorvoeren van aanpassingen op financieel en organisatorisch gebied. Klaas-Jan Klatten en Joost de Wind, beiden consultant bij Inter Actus, beschrijven aan de hand van een praktijkvoorbeeld welke toegevoegde waarde Inter Actus kan leveren voor een organisatie.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven