Thema: Deurwaarder

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Stalman & Rijken: Zit dicht op je debiteuren

Jan-Feb 2012

Ondernemers zijn vaak angstig om een deurwaarder in te schakelen. Zij willen de relatie met hun klant niet beschadigen of zijn bang om deze kwijt te raken. 'Deze angst is vaak onterecht. Incasseren hoeft niet gelijk met de botte bijl te gebeuren. We kunnen eerst proberen te bemiddelen of een regeling te treffen, zodat de ondernemer zijn geld krijgt én zijn klant behoudt', vertelt Marcel Stalman.

Lees verder
Thumbnail

Vrouw in Business: Carla Rijken

Jan-Feb 2013

Gerechtsdeurwaarder worden is niet meteen de droom van iedere vrouw en ook Carla Rijken maakte in eerste instantie een andere keuze. Jaren later blijkt echter dat het deurwaarderschap perfect bij haar past. Een fantastisch beroep, vindt ze.

Lees verder
Thumbnail

Stalman & Rijken Gerechtsdeurwaarders: Fungeren als one-stop-shop

Nov-Dec 2016

De gecombineerde expertise van de openbaar ambtenaar en de zelfstandig ondernemer. Al ruim veertig jaar wendt Stalman & Rijken Gerechtsdeurwaarders die expertise aan voor haar opdrachtgevers. Niet alleen in de executiefase maar ook in de (pre-)incasso- en gerechtelijke fase.

Lees verder
Thumbnail

Stalman Deurwaarders: Terug van nooit weggeweest

Juli-Aug 2019

‘We zijn sterker dan ooit’, zegt hij. ‘Natuurlijk is het spannend om een nieuwe start te maken. Maar na jaren van (bulk)werk - waarbij tijd voor persoonlijke aandacht soms ontbrak - wilde ik terug naar de roots van het deurwaardersambt. Met de waarden en idealen van weleer.’

Lees verder
Thumbnail

Flanderijn: Het is uw geld

Mrt-April 2012

Elke ondernemer krijgt er vroeg of laat mee te maken: een klant die niet betaalt. Hoe ver gaat u dan om uw geld te krijgen? We praten erover met Michèl Verlaek, gerechtsdeurwaarder bij Flanderijn en God in Tilburg, onderdeel van de landelijke incasso- en gerechtsdeurwaarderorganisatie Flanderijn. Met 23 jaar ervaring op zak, kent Verlaek het klappen van de zweep. Hij deelt graag wat van zijn tips and tricks.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven