Thema: Financieel management

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

BOB Debat Noordoost-Brabant 2010: Financieel Management

Jan-Feb 2010

Financieel management in tijden van recessie; wat is wijsheid? Rustig afwachten tot de crisis overwaait? Creatief zoeken naar nieuwe oplossingen of een gat in de markt? Samenwerken met je concurrenten? Of zoveel mogelijk snijden in kosten en personeel? De deelnemers van het BOB Debat buigen zich over deze vragen en meer.

Lees verder
Thumbnail

Trust Alliance: Vennootschap in vertrouwde handen

Feb 2011

Vanuit zijn werkplek bij het stadion van FC Den Bosch zette Jaap Klink in 2004 voor zijn toenmalige Britse werkgever Dawnay, Day een intern trustkantoor op. Inmiddels is Trust Alliance in het centrum van ’s-Hertogenbosch gevestigd en telt de organisatie twaalf medewerkers. Komende jaren moeten daar in ieder geval nog vestigingen in Luxemburg, Duitsland en Zwitserland bijkomen. Het kantoor richt zich op het beheer van vennootschappen en heeft vooralsnog veel ervaring met het administreren en besturen van vennootschappen die direct of indirect investeren in onroerend goed. Met de komst van de ervaren registeraccountant Jan Jaap Kuiper in 2010 wil Trust Alliance zich ook meer op andere branches en type klanten gaan richten. Voor insiders bekend, maar velen zijn niet vertrouwd met de dienstverlening van trustkantoren. Tijd voor verandering.

Lees verder
Thumbnail

Van Lanschot Chabot: De klant aan het stuur

Feb 2011

Bedrijven helpen met het inzichtelijk en beheersbaar maken en houden van risico’s. Van Lanschot Chabot, met 220 medewerkers en het hoofdkantoor in Den Bosch, mag zich tot een van de grootste onafhankelijke verzekeringsmakelaars van Nederland rekenen. Een mix van deskundigheid, betrokkenheid, ‘high tech’ en ‘high touch’ als ingrediënten voor het juiste risicomanagement.

Lees verder
Thumbnail

ABN AMRO: Op het snijvlak van zakelijk en privé

Feb 2011

Met ’Ondernemer & Onderneming’ (O&O) introduceert ABN AMRO MeesPierson een bijzonder concept: de ondernemer wordt voorzien van een totaaladvies waarbij zijn zakelijke en privébelangen optimaal in balans worden gebracht.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven