Thema: Informatie

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Ricoh Document Center: Slimme interactie tussen mens en informatie

Mei-Juni 2014

Een ongestructureerde en onoverzichtelijke informatiestroom is de nachtmerrie van elke ondernemer. Omgekeerd lijkt het vaak een nobel streven om de juiste informatie op het juiste moment en de juiste plek te vinden. Ricoh Document Center voorkomt de nachtmerrie en maakt van het streven werkelijkheid.

Lees verder
Thumbnail

Rabobank 's-Hertogenbosch en Omstreken: Klaar voor de toekomst

Jan-Feb 2015

Nieuwkoop is al ruim 50 jaar een begrip in ‘s-Hertogenbosch en omgeving. Het familiebedrijf is sinds 1 januari 2014 in handen van algemeen directeur Henk van ‘t End, die deze stap in een woelige tijd voor de autobranche durfde te zetten. Freek van den Dungen, accountmanager Grootzakelijk van Rabobank ‘s-Hertogenbosch en Omstreken, begeleidde hem onder meer bij de bedrijfsovername. ‘Op basis van Henks 32 jaar ervaring binnen de automotive, de betrouwbare reputatie van Nieuwkoop en een goed onderbouwd businessplan zijn we het avontuur samen aangegaan.’

Lees verder
Thumbnail

Rabobank 's-Hertogenbosch en Omstreken: Het mag gerust wat gek zijn

Juli-Aug 2017

Relingen van superjachten als die van Steve Jobs. Door Lloyds gecertificeerde constructies. De kans is groot dat ze afkomstig zijn uit Heusden, waar Inoferro rvs-scheepsonderdelen maakt voor het hoogste van het hoogste segment. Een wereld waar topkwaliteit de norm is.

Lees verder
Thumbnail

IRIS one: We hebben weinig met elkaar van doen

Juli-Aug 2018

‘Tijdens overleg met mijn managementteam hoor ik bijna nooit iets over onze telecom- en IT-oplossingen’, vertelt Jacky Wijnen van Wijnen Meat uit Oss. ‘We hebben inderdaad gelukkig weinig met elkaar van doen’, reageert Daniël Cirk van IRIS one met een knipoog. ‘Dit betekent dat wij ons werk goed doen.’

Lees verder
Thumbnail

Van der Donk Group: We sparren regelmatig

Juli-Aug 2018

Opa plaveide de weg. Hij zorgde ervoor dat de naam ‘Van der Donk’ een begrip in de telecomwereld werd. Dat bleek opnieuw toen kleinzoon Bert zich vorig jaar bij de organisatie van telecom-aanbieders aanmeldde met Qonnecta.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven