Thema: Import

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

GVT Global Solutions: Wereldwijde logistieke oplossingen

Maart-April 2009

Door een sterke focus op multimodaal vervoer en Beneluxdistributie, heeft GVT Group of Companies een heldere en stevige positie verworven. De brede expertise die de organisatie heeft opgebouwd, speelt een steeds grotere rol in de huidige dienstverlening. ‘Van uitvoerder zijn we partner geworden’ vertelt directeur Wil Versteijnen. ‘In die rol ontwikkelen we ons verder. De oprichting van GVT Global Solutions is daarvan een bewijs.’

Lees verder
Thumbnail

Vos & Partners Wijnkopers: De ontdekking van een mooie wijn

Juli-Aug 2011

Het pand van Vos & Partners Wijnkopers ligt verscholen tussen het groen. Pas op de binnenplaats wordt duidelijk dat het hier niet gaat om een locale wijnimporteur. En wie het geluk heeft om ook binnen een kijkje te mogen nemen, voelt de passie van een van Nederlands grootste wijnimporteurs.

Lees verder
Thumbnail

Rabobank Tilburg en omstreken: Risico’s beperken bij Internationaal zakendoen

Maart-April 2014

Het is belangrijk om te weten welke risicofactoren het succes van internationale zakelijke transacties kunnen beïnvloeden. Danny Polak, adviseur Financiële logistiek Rabobank Tilburg en omstreken en Sidney van Velsen, managing director van IPT over het beperken van betaalrisico’s in combinatie met documentair betalingsverkeer.

Lees verder
Thumbnail

BOB Debat Midden Brabant: Internationaal zakendoen; wat zijn de succesfactoren?

Maart-April 2014

Dit eerste BOB Debat van 2014 gaat over ondernemen buiten Nederland: over import, export en hoe ondernemers de stap naar een ander werelddeel aangepakt hebben. De een huurde een weiland en zette er een hal op, de ander startte via een agentschap en heeft inmiddels een eigen kantoor. Zeven van de negen debaters zijn eigenaar van een bedrijf dat handelt met het buitenland, de overige twee zijn specialist bij een bank en universiteit. Een goede mix om te komen tot nuttige adviezen en inzichten voor die ondernemers die overwegen de stap over de grens te maken.

Lees verder
Thumbnail

Vrouw in Business: Laura van de Ven

Nov-Dec 2015

Nog maar koud van school en al aan het roer van een team. Ook vliegt ze in haar eentje naar Azië, Alaska en Zuid-Amerika. ‘Ik had nooit gedacht dat ik nog eens de wereld over zou reizen’, zegt Laura van de Ven (28). ‘Ik vond Spanje al ver!’

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven