Thema: Social Media

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

VisionArt: Volwassen geworden

Sept-Okt 2011

Al 18 jaar lang kijkt Martin Vroom (42), oprichter en directeur van Visionart, vanuit zijn kantoor uit over de Zuid-Willemsvaart. En dat is bijzonder te noemen, want het is inmiddels de vijfde locatie die het full-service reclamebureau langs het kanaal betrekt. De uitstraling van het statige pand past volgens Vroom prima bij de ontwikkelingen die het bureau heeft doorgemaakt.

Lees verder
Thumbnail

Lathouwers: Zakelijk rijder kiest vaker voor duurzaam

Nov-Dec 2012

In ruim 160 jaar tijd is de Lathouwers Groep uitgegroeid tot een belangrijke speler in de automotive markt. Het Brabantse familiebedrijf heeft vestigingen in Den Bosch, Uden en Tilburg en verzorgt in Noordoost Brabant de gehele particuliere- en zakelijke markt voor Opel, zowel voor personenauto’s als bedrijfswagens.

Lees verder
Thumbnail

Webhoost: Sleutel tot online succes

Nov-Dec 2013

Mitchel Weber (23) en Rogier van Oosterhout (24) delen hun plezier in online marketing met u. Webhoost zet mensen graag op het verkeerde been. spanning creëren, daar vang je aandacht mee en houd deze langer vast.

Lees verder
Thumbnail

Vrouw in Business: Sharon Hilgers

Juli-Aug 2016

Met slim gebruik van social media, goedkope exposure en het uitbesteden van de juiste dingen op het juiste moment, bouwde Sharon Hilgers in recordtijd haar sieradenlijn annex online shop uit tot een sterk merk.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven