Thema: Dataopslag

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Efficy: Geen spaghetti-systemen optuigen

Nov-Dec 2014

KIS, oftewel Keep it Simple: dat motto omarmen de medewerkers van Efficy, zegt directeur Erik Stolk. ‘Geen enkele klant heeft behoefte aan te complexe oplossingen.’ De bedrijfsnaam moet hij vaak even spellen aan de telefoon: ‘Maar het is kort en krachtig en mensen begrijpen meteen wat je ermee wilt zeggen. Het draait bij ons om efficiency en effectiviteit.’

Lees verder
Thumbnail

BOB Debat: Voordenken in plaats van nadenken

Juli-Aug 2016

Niet alleen mensen zijn online, maar ook bijvoorbeeld machines, horloges, auto’s, thermostaten en koelkasten. Samen vormen zij de ‘Internet of Things’ (IoT). De digitale revolutie heeft inmiddels ook de industrie bereikt; steeds meer machines en apparaten staan in een productieketen met elkaar in verbinding: ‘Industrial Internet of Things’ (IIoT) genoemd. Naast een hogere efficiëntie biedt dit veel mogelijkheden voor het ontstaan van nieuwe verdienmodellen in de industriële sector. Gespreksleider Bert Damen gaat met de zeven deelnemers aan het BOB Debat in gesprek over de kansen én bedreigingen van IIoT.

Lees verder
Thumbnail

Van der Donk Group: We sparren regelmatig

Juli-Aug 2018

Opa plaveide de weg. Hij zorgde ervoor dat de naam ‘Van der Donk’ een begrip in de telecomwereld werd. Dat bleek opnieuw toen kleinzoon Bert zich vorig jaar bij de organisatie van telecom-aanbieders aanmeldde met Qonnecta.

Lees verder
Thumbnail

BVG Fulfilment: Voorraad en beheer op orde

April 2010

Inspelen op vragen vanuit de markt en de bestaande klanten daarbij zo goed mogelijk bedienen. Opslag, voorraadbeheer, artikelen op afroep beschikbaar en ter plekke binnen één dag bezorgd. nooit meer lege schappen, de voorraad verantwoord weggezet. BVG Fulfilment neemt alle zorgen uit handen. Ook voor artikelen die niet aan drukwerk zijn gerelateerd.

Lees verder
Thumbnail

Datacenter Brabant en Breedband Tilburg: Zonder verbinding geen data

Sept-Okt 2012

Klanten vragen verbinding, co-locatie en Cloud. Breedband Tilburg en Datacenter Brabant maken de professionaliseringsslag. Beide partijen gaan een samenwerkingsverband aan waarbij het datacenter direct gekoppeld wordt aan het glasvezelnetwerk in Tilburg, Waalwijk en directe omgeving.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven