Thema: Verzekeringen

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Van Lanschot Chabot: De klant aan het stuur

Feb 2011

Bedrijven helpen met het inzichtelijk en beheersbaar maken en houden van risico’s. Van Lanschot Chabot, met 220 medewerkers en het hoofdkantoor in Den Bosch, mag zich tot een van de grootste onafhankelijke verzekeringsmakelaars van Nederland rekenen. Een mix van deskundigheid, betrokkenheid, ‘high tech’ en ‘high touch’ als ingrediënten voor het juiste risicomanagement.

Lees verder
Thumbnail

Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs: Meer dan 100 jaar historie

Juli-Aug 2012

Het historische pand van Zicht aan de Verwersstraat wordt begin juli verruild voor een modern onderkomen aan de Europalaan, gunstig gelegen aan de A2. De betere bereikbaarheid en de ruime gratis parkeergelegenheid zorgen ervoor dat de risico- en verzekeringsadviseurs van Zicht hun relaties nog beter van dienst kunnen zijn.

Lees verder
Thumbnail

Ondernemen met visie: Frank Cooler

Jan-Feb 2013

Een visionaire volhouder, zo kun je Frank Cooler, directeur online schadeverzekeraar Intrasurance, met recht omschrijven. Verzekeren kan anders én beter. Geef de klant eenvoud, gebruiksvriendelijkheid en vrijheid, en dat allemaal online.

Lees verder
Thumbnail

Bedrijfsverzekering Collectief: Het nieuwe verzekeren

Jan-Feb 2015

Er waait een frisse wind door verzekeringsland. Met bedrijfsverzekering Collectief gaat ondernemer Lambert Becks het verschil maken in de branche: ‘Die verzekeringsagent heb je niet meer nodig, want op ons online platform kun je het zelf regelen. Sneller, beter én goedkoper.’

Lees verder
Thumbnail

Taylor Mates: Héél veel meer dan een polis sluiten

Juli-Aug 2015

Hoe wil je de dienstverlening omtrent je verzekeringen hebben? En hoe wil je je verzekeringsprogramma inrichten? De meeste klanten zoeken eerst naar het antwoord op vraag twee, terwijl het vinden van een ‘adviseur in zekerheid’ hun topprioriteit zou moeten zijn.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven