Thema: Direct Mail

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

De Hoog: Betrokken en innovatief

Mei-Juni 2009

De klant verwacht snelheid, flexibiliteit, kwaliteit. De Hoog Grafische Diensten levert deze. De drukkerij verzorgt zowel offset als digitale druk en biedt daarnaast een compleet dienstenpakket, dat varieert van voorraadbeheer, online opmaken en bestellen tot het verzorgen en verspreiden van direct mail.

Lees verder
Thumbnail

Kopak Print en Mail: Groeimogelijkheden in 2011

Feb 2011

kopak is volledig ingericht om op een inventieve en efficiënte manier DM activiteiten te verwerken. “Ons machinepark kan net zo gemakkelijk 100 als 200.000 poststukken per dag verwerken”, vertelt directeur en oprichter koert van de kerkhof hier over. “Denk hierbij aan diensten als sealen, couverteren, personaliseren, adresseren en verzendklaar maken.” als voorbeeld noemt hij Regio Business. “Wij krijgen de planovellen aangeleverd van de drukkerij. Vervolgens werken wij deze af tot het zakenmagazine om ze uiteindelijk gesealed en voorzien van adresgegevens richting ondernemers in de regio te sturen.”

Lees verder
Thumbnail

Kopak: Opvallen in de massa

Juli-Aug 2012

Gedreven door ambitie opende Koert van de Kerkhof bijna tien jaar geleden de deuren van zijn bedrijf. Hij liet zien flexibel te zijn, deed op tijd de nodige grote investeringen en luisterde vooral goed naar de klant.

Lees verder
Thumbnail

Kopak: Kansen blijven zien in de markt

Juli-Augustus 2014

Koert van de Kerkhof, oprichter en eigenaar van Kopak, heeft volop ambities en ideeën om met zijn bedrijf, gespecialiseerd in Direct Mailing, de concurrentie voor te blijven. ‘Van 2002 tot 2009 konden we gemakkelijk tot groei komen. Die doelstelling heb ik ook altijd gehad. na de crisis is dat wel wat moeilijker geworden, maar toch zie ik nog kansen voor groei in een krimpende markt.’

Lees verder
Thumbnail

DekoVerdivas: Communicatie is meedenken

Sept-Okt 2014

Dekoverdivas blijft zich verder professionaliseren. Sinds dit jaar heeft het er een eigen logistiek magazijn bij voor een nóg betere uitlevering aan klanten. De totaalleverancier van modern drukwerk met een digitaal webportaal weet precies wat klanten willen. Namelijk besparen op tijd en geld.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven