Thumbnail

Acquiro: Glimlach terwijl je praat

Jan-Feb 2022

‘Of ik mijn talent voor koude acquisitie van thuis heb meegekregen?’ reageert Victor Bonke van Acquiro. ‘Mijn vader begon zijn carrière in een verkooprol en deed ook koude acquisitie. Het zit dus wel in mijn bloed. En nu ik erover nadenk: mijn opa was predikant, dus de liefde voor op het podium staan, die heb ik waarschijnlijk van hem geërfd.’

Lees verder
Thumbnail

Kenneth Smit: Een paar treden hogerop

Nov-Dec 2015

‘We zijn in staat om mensen in beweging te krijgen en ze echt verder te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling en groei. Zo’n groeiproces bijwonen is boeiend.’ Trainers Koen van Gorp (48) en Frank van der Tas (52) van Kenneth Smit hebben in samenwerking met Regio Business, een mini-MBA ontwikkeld onder de noemer BOB University. De elf inspiratieavonden krijgen vorm rondom thema’s waar ondernemers en businessprofessionals dagelijks mee te maken hebben, zoals sales, management, social media en marketing.

Lees verder
Thumbnail

Rabobank Tilburg en omstreken: Zelf het heft in handen houden

Sept-Okt 2016

Een doeltreffende samenwerking tussen de Rabobank en het notariskantoor met als doel de ondernemer ‘rust te geven’. Dolf Baetsen en Ferdy van Meel vertellen over hun integrale aanpak binnen de Vrije Beroependesk. Notaris Desirée Laureij legt het belang van het levenstestament uit dat het plaatje compleet maakt.

Lees verder
Thumbnail

Mindsuppliers Training: Topsport zonder finish

Juli-Aug 2018

‘Persoonlijk contact schiet er bij verkopers nog weleens bij in’, constateert Marc Appels van Mindsuppliers. ‘Mensen zijn zeer online gedreven, ze sturen liever een e-mail dan dat ze iemand bellen. Terwijl persoonlijk contact een kans is.’ Een kans om te bouwen aan een vertrouwensband die de fundering kan vormen voor een duurzame relatie.

Lees verder
Thumbnail

Pro Contact: Nieuwe kansen dankzij veranderende markt

Juli-Aug 2020

'Eén van de laatste dingen die mijn vader tegen me zei toen corona net de kop op stak: ‘Joh, maak je niet zo druk. Jij past je wel aan’. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan dacht ik nog. Maar hij heeft gelijk gehad. Ons bedrijf is zo ingericht dat het kan meebewegen met de economie.’

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven