Thema: Milieucertificering

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Ondernemen met Visie: Jan Maas

Jan-Febr 2017

‘Welk soort ondernemer je wilt zijn bepaalt of je bedrijf overeind blijft, uitbreidt of inkrimpt.’ Jan Maas is het soort ondernemer dat resoluut kiest voor uitbreiding. In twintig jaar groeide Maas Coating exponentieel dankzij voortdurend innoveren, de juiste keuzes en doordachte overnames.

Lees verder
Thumbnail

Van Esch Groenvoorzieningen: Tegen de stroom in

Nov-Dec 2011

In Brabant is van Esch Groenvoorzieningen een begrip. De inrichting en het onderhoud van de ruimte rondom huizen, bedrijven, scholen en andere overheidsinstellingen lijken onlosmakelijk verbonden te zijn met de donkerrode bedrijfskleur van Van Esch Groenvoorzieningen. Toch is dit slechts een deel van hun activiteiten. Je hoeft echt geen overheidsinstelling te zijn om deze groenvoorziener in te schakelen.

Lees verder
Thumbnail

Brouwers Groenaannemers: Door kennis breed inzetbaar

Jan-Feb 2012

Sterk in grote overheidsprojecten en verrassend binnen de particuliere en zakelijke markt. Deze veelzijdigheid kenmerkt Brouwers Groenaannemers uit De Moer waar ze niet alleen oog voor flora en fauna hebben, maar ook voor mensen.

Lees verder
Thumbnail

Gebr. Vermeer Industrial Movements: Dat vergt veel discipline

Jan-Febr 2017

Piet Vermeer, samen met broer Kees eigenaar van Gebr. Vermeer Industrial Movements, praat niet graag over zichzelf. ‘Het gaat namelijk niet over ons, het gaat om het bedrijf. We doen eigenlijk alles op het gebied van technisch transport en diensten. En we verhuren, transporteren en plaatsen opslagcontainers. We hebben door ons specialistische werk met veel partijen en bedrijven in allerlei branches van doen, dat maakt het afwisselend en uitdagend!’

Lees verder
Thumbnail

Askové Kunststof Industrie en Milieutechniek: We zijn probleemoplossers

Mei-Juni 2018

Onze branche moet af van het ‘plastic wegwerpimago’; we bieden milieuvriendelijke en kostefficiënte oplossingen voor vele innovatieve producten en technologische doorbraken’, aldus algemeen directeur Leon Heemskerk van Askové Kunststof Industrie en Milieutechniek.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven