Thema: Wellness

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

De Ruwenberg: Leren, werken, sporten en ontspannen

Mei-Juni 2015

De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events in Sint-Michielsgestel is voor managementteams van gerenommeerde bedrijven een geliefde plek voor hun trainingen en opleidingen. De accommodatie is gesitueerd in een landelijke omgeving en beschikt over 196 hotelkamers, 40 vergaderzalen en veertien hectare natuurschoon. Sinds kort is het voor iedereen mogelijk om gebruik te maken van de luxe wellness- en sportfaciliteiten van het hotel annex trainingscentrum.

Lees verder
Thumbnail

Sanitairwinkel.nl: Tegen de stroom in

Mei-Juni 2016

Er was geen marktonderzoek mee gemoeid toen Erik en Rob van Laarhoven in 2007 Sanitairwinkel.nl oprichtten. Hun concept van een online verkoop- en marketingkanaal, aangevuld met een fysieke showroom, bleek echter vanaf het begin een gouden greep. Dat is het nog steeds.

Lees verder
Thumbnail

Vrouw in Business: Gemmy Schellekens

Mei-Juni 2016

Bewegen, zowel letterlijk als figuurlijk, drijft Gemmy Schellekens al meer dan dertig jaar. Letterlijk bewegen doet ze sinds haar pubertijd, toen ze ballet en dans ontdekte. Figuurlijk bewegen bracht haar zakelijk succes in een snel veranderende markt.

Lees verder
Thumbnail

Female Fair: Een echt dagje uit, for women only

Juli-Aug 2009

'Female Fair is niet zomaar een beurs, het is een beleving, een echt dagje uit', vertelt Terry Bosch, organisator van deze nieuwe ‘Must see fair for women only’. 'Kom langs om samen met vriendinnen, de buurvrouw, je moeder of dochter iets leuks te doen en je te ontspannen. Op de Female Fair verveelt niemand zich!', gaat ze enthousiast verder.

Lees verder
Thumbnail

The Art of Living Well: Voor wie durft te genieten

Sept-Okt 2012

Een productpresentatie bijwonen, tussendoor even op de powerplate om daarna culinair te genieten? Het kan! meer nog… dat ‘zakelijkheid’ perfect samengaat met wellness en lifestyle, bewijst het groeiende succes van ‘meetWell’.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven