Thumbnail

AAG: Huurders voelen zich bij ons thuis

Nov-Dec 2013

Het pand van AAG aan Het Wielsem in ’s-Hertogenbosch is een modern verzamelkantorenpand dat al twintig jaar huisvesting biedt aan kleine en middelgrote ondernemers. Meerdere bedrijven houden al jarenlang naar tevredenheid kantoor in het pand, evenals AAG zelf met meer dan 100 medewerkers. Het pand is nagenoeg geheel bezet, maar heeft nog ruimte voor enkele nieuwe huurders.

Lees verder
Thumbnail

BOB Debat Noordoost-Brabant: Durf te mislukken

Juli-Aug 2014

Het BOB Debat vindt plaats in de bestuurskamer van het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) in ‘s-Hertogenbosch. Omringd door antieke medische instrumenten en oude medicijnrecepten wordt aan tafel gesproken over de toekomst van de zorg. Want waar liggen de kansen voor MKB’ers om bij te dragen aan zorginnovatie? En hoe krijg je als ondernemer een voet tussen de deur bij ‘de ivoren torens’ van zorginstellingen? Gespreksleider en bedrijfssocioloog Bert Damen gaat hierover met elf debatdeelnemers in gesprek.

Lees verder
Thumbnail

Prisma: Iedereen heeft recht op een loopbaan

Mei-Juni 2015

Prisma biedt zorg en ondersteuning aan mensen met een (verstandelijke) beperking. Prisma is ervan overtuigd dat ook zij een zichtbare en zinvolle bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij. Het hebben van werk of dagbesteding is daarbij belangrijk. Prisma ondersteunt hierbij en investeert in een loopbaan voor mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt, waar mogelijk binnen een regulier bedrijf. Daarom zoekt Prisma bewust de samenwerking met het onderwijs, het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties.

Lees verder
Thumbnail

BOV trofee 's-Hertogenbosch: Prestigieuze prijs

Sept-Okt 2015

Voor de dertiende keer reikt JCI ’s-Hertogenbosch de BOV trofee uit aan de ondernemer met de Beste Ondernemers Visie. Dit jaar is er een samenwerking aangegaan met AgriFood Capital en zijn er drie awards te winnen in de categorieën Groot Zakelijk en Corporates, Klein MKB en Startups en de Food to Fit Award voor de beste innovatie op het gebied van voeding en gezondheid.

Lees verder
Thumbnail

Vrouw in Business: Mirjam Mol

Jan-Feb 2016

‘Er moet een link zijn met de gezondheidszorg; ik zou geen bestuurder kunnen zijn in een andere dan de farma of health branche’, zegt Mirjam Mol, directeur van Pivot Park. Bij Pivot Park zijn er maar liefst 36 links, met haarzelf als verbindende factor.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven