Thema: Projectinrichting

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

AMI Projectinterieurs: We gaan het halen

Jan-Feb 2012

Een dag vóór de opening van Club Eivissa in ‘s-Hertogenbosch spreekt Regio Business met René van den Hout van AMI Projectinterieurs.

Lees verder
Thumbnail

Adeco Project Engineering: Daar moet je avonturiersbloed voor hebben

Juli-Aug 2022

Als je veel projecten draait in vreemde culturen dan word je vanzelf flexibel en inventief. Daar kunnen de mannen van Adeco over meepraten. Je leert dat je niet altijd direct kunt roepen dat ‘dingen niet goed’ zijn en dat de zoon van de koning gewoon een baan als monteur krijgt… Ook als hij niet weet wat de voor- of achterkant van een schroevendraaier is.

Lees verder
Thumbnail

Aarts & Co: Elke dag opnieuw tegen de stroom in

Sept-Okt 2012

Jasper Broeders, directeur-eigenaar van Aarts & Co kantoor en projectinrichters, creëert ondernemerschap binnen zijn onderneming. Het geeft hem de vrijheid op de achtergrond te acteren en nieuwe initiatieven te ontplooien.

Lees verder
Thumbnail

G&S Project: De ultieme kick

Sept-Okt 2012

Je hebt showrooms en showrooms. De showroom in het gloednieuwe pand van G&S project is voor klanten een bijzondere belevenis, voor architecten een ware snoepwinkel. Achter dit concept schuilt een hecht team van mensen dat vakmanschap uitdraagt.

Lees verder
Thumbnail

Intratuin Rosmalen: Meer dan alleen een potje verkopen

Juli-Aug 2015

De natuur dichter bij de mens brengen en de mens dichter bij de natuur. Dat is al 25 jaar de missie van Intratuin Rosmalen. In een sterk veranderde markt en vernieuwde omgeving experimenteert eigenaar Gerard Berkelmans graag met nieuwe ideeën. ‘Onze enige constante factor is verandering.’

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven