Thema: Digitalisering

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

ITSN: Voorkomen is beter dan genezen

Aug-Sept 2010

Niemand is zo onverstandig te rijden in een auto zonder waarschuwingslampjes. Vreemd genoeg is het belang van IT-monitoring blijkbaar minder vanzelfsprekend.

Lees verder
Thumbnail

BDO en Ctac: Gezamenlijk aftellen naar verhuizing

Nov-Dec 2011

Een grote uitdaging voor Ctac en BDO: de gezamenlijke verhuizing naar een gloednieuw kantoorpand van 12.600 m² bruto vloeroppervlak in het Pettelaarpark in ‘s-Hertogenbosch. Maar liefst vier jaar aan intensieve voorbereiding gaat aan het prestigieuze project vooraf, dat op 1 april 2012 wordt opgeleverd. Chantalle van der Heijden (Facility Manager van Ctac) en Jean-Marc Rademaker (partner en locatiemanager van BDO) vertellen wat er zoal bij het verhuistraject komt kijken.

Lees verder
Thumbnail

Ricoh Document Center: Digitalisering breng meer waarde

Maart-April 2013

Zoekgeraakte documenten, verkeerd opgeslagen informatie of foutief overgenomen gegevens. Het is irritant, tijdrovend en drijft ook nog eens de kosten omhoog. In het ergste geval verlies je er klanten door. Daarom helpt Ricoh ondernemers met Slimmer Werken.

Lees verder
Thumbnail

HAQ Signbrothers: Slim inkopen bij de grootste in de regio

Maart-April 2009

Eigenlijk heeft Jean-Louis Aarts helemaal geen zin meer om over de crisis te praten. Maar natuurlijk heeft hij er wel bij stilgestaan. Wie niet? Hij concludeerde toen dat er twee manieren zijn om ermee om te gaan. Je gaat bij de pakken neerzitten of je haalt er je voordeel uit. Hij koos voor het tweede.

Lees verder
Thumbnail

Datacon: De do's en don'ts

Aug-Sept 2010

In 1996 bestempelde Bill Gates het internet nog als een ‘hype die hooguit een jaar zal duren’. Bas Fockens en Meindert van Duijvenbode zagen dit anders en zetten de start van hun internetbureau door. Ze hadden het bij het rechte eind. Het digitale netwerk heeft zich als een olievlek over de wereld verspreid en biedt het bedrijfsleven onbeperkte mogelijkheden. we vroegen deze pioniers naar de ‘do’s en don’ts’ in automatiseringsland.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven