Thema: Digitalisering

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

ITSN: Voorkomen is beter dan genezen

Aug-Sept 2010

Niemand is zo onverstandig te rijden in een auto zonder waarschuwingslampjes. Vreemd genoeg is het belang van IT-monitoring blijkbaar minder vanzelfsprekend.

Lees verder
Thumbnail

Ricoh: Trendsetter in informatielogistiek

Mei-Juni 2011

Bedrijven hebben vandaag de dag geen andere keuze dan informatieprocessen te digitaliseren. Een tijdrovende, intensieve bezigheid die ten koste gaat van de Core Business, ware het niet dat Ricoh ondernemers op dit vlak ontzorgt en problemen vertaalt in oplossingen.

Lees verder
Thumbnail

BDO en Ctac: Gezamenlijk aftellen naar verhuizing

Nov-Dec 2011

Een grote uitdaging voor Ctac en BDO: de gezamenlijke verhuizing naar een gloednieuw kantoorpand van 12.600 m² bruto vloeroppervlak in het Pettelaarpark in ‘s-Hertogenbosch. Maar liefst vier jaar aan intensieve voorbereiding gaat aan het prestigieuze project vooraf, dat op 1 april 2012 wordt opgeleverd. Chantalle van der Heijden (Facility Manager van Ctac) en Jean-Marc Rademaker (partner en locatiemanager van BDO) vertellen wat er zoal bij het verhuistraject komt kijken.

Lees verder
Thumbnail

Ricoh Document Center: Digitalisering breng meer waarde

Maart-April 2013

Zoekgeraakte documenten, verkeerd opgeslagen informatie of foutief overgenomen gegevens. Het is irritant, tijdrovend en drijft ook nog eens de kosten omhoog. In het ergste geval verlies je er klanten door. Daarom helpt Ricoh ondernemers met Slimmer Werken.

Lees verder
Thumbnail

Code Yellow: Dan ga je pas écht partneren

Sept-Okt 2023

Naast het maken van softwareoplossingen ontwikkelt Code Yellow zich steeds meer als strategisch partner. Bij voorkeur in langlopende samenwerkingen met bedrijven die de wens hebben om snel te groeien.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven