Thema: Bedrijfsuitje

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Bourgondisch 's-Hertogenbosch: Wat was, is en komen zal

Juli-Aug 2018

Voor het eerst in jaren vertoont de agenda van Pieter Bak enkele lege dagen. Na vijftien jaar is hij om persoonlijke redenen teruggetreden als voorzitter Bourgondisch ’s-Hertogenbosch. Bestuurslid Myriam Habets vervangt hem als interim-voorzitter. Achter de schermen worden ondertussen veelbelovende stappen gezet met de beoogde nieuwe voorzitter (m/v).

Lees verder
Thumbnail

Vestingloop 's-Hertogenbosch: Samen over de finish

Maart-April 2019

Daag je collega of zakenrelatie uit en leer ze op een andere manier beter kennen. Goed voor de onderlinge sfeer én actieve medewerkers bruisen van de energie! Daarnaast zijn vitale medewerkers van toegevoegde waarde voor de vitaliteit van je bedrijf. Deelnemende bedrijventeams kunnen dan ook rekenen op professionele begeleiding door de fysiotherapeuten en masseurs van Van Lith Healthness Center. Voor, tijdens en na de loop.

Lees verder
Thumbnail

Crash Move: Succes op basis van militaire discipline

Nov-Dec 2016

‘Het inzetten van de juiste mensen op de juiste werkplek is een vereiste om als bedrijf te kunnen overleven. Samenwerking is daarbij essentieel. Crash Move vertaalt de doeltreffende aanpak van Defensie naar het bedrijfsleven.’

Lees verder
Thumbnail

Qlubhouse: Where business meets business

Mei-Juni 2017

Hartje centrum Tilburg, in het voormalig conservatorium, bevindt zich een unieke plek die inspireert en verbindt. De perfecte plek om te flexwerken, vergaderen, brainstormen, voor teambuilding, netwerken en het sluiten van deals. Naast bedrijfsverzamelpand met werk- en vergaderplekken, is Qlubhouse door haar (bedrijfs)restaurant met professionele kookstudio een populaire ontmoetingsplek voor entrepreneurs en professionals.

Lees verder
Thumbnail

BOB Debat: De foodprint van Brabant

Mei-Juni 2019

In 2050 heeft de wereldbevolking de grens van 10 miljard bereikt. Onze complexe voedselvoorzieningsketen staat door klimaatverandering en een eindige watervoorziening sterk onder druk. Innovatieve technologieën, wetenschappelijke doorbraken en nieuwe denkwijzen over voedselveiligheid en -beveiliging zijn noodzakelijk. Wat is de visie van de deelnemers op innovatie, verantwoordelijkheid en duurzaamheid? Welke kansen en bedreigingen zien zij? En wat is hun visie op de toekomst van de foodbranche?

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven