Thema: Salaris

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

BCS HRM & Salarisadministratie: De samenwerking aangaan

Juli-Aug 2018

‘BCS is prettig professioneel’, stelt directeur Joep Eijkens. ‘Professioneel, omdat we al vier decennia lang producten en diensten leveren die de klant ontzorgen. Prettig, omdat de klant altijd een medewerker aan de lijn krijgt met kennis van zaken. Dat is onze kracht.’

Lees verder
Thumbnail

BCS HRM & Salarisadministratie en Evidens Arbodienstverlening: We moeten nu doorpakken

Maart-April 2020

Joep Eijkens en Michiel Laarman, de drijvende krachten achter respectievelijk BCS HRM & Salarisadministratie en Evidens, kwamen elkaar al regelmatig tegen bij zakelijke events. Het eerste serieuze gesprek over de overname van het onderdeel arbodienstverlening van BCS vond dan ook plaats daags na Bourgondisch ’s-Hertogenbosch. Het is tekenend voor de persoonlijke manier waarop beide bedrijven bij voorkeur zaken doen.

Lees verder
Thumbnail

Hoppenbrouwers Techniek: Doe maar gewoon

Nov-Dec 2017

Gewoon doen en gewoon doen, oftewel doe maar gewoon en ga het gewoon doen. Uit de mond van Henny de Haas klinkt het vanzelfsprekend en niet meer dan logisch. Op zijn visitekaartje staat zijn lijfspreuk: ‘keep it simple’. Zou dat het geheim zijn achter het feit dat Hoppenbrouwers weer tot Beste Werkgever is uitgeroepen?

Lees verder
Thumbnail

GAC Business Solutions: Met zulke mensen wil ik werken

Nov-Dec 2017

Als directeur Erik van Driel het gesprek afrondt, is er nog maar één vraag over: wanneer kan ik hier beginnen? Met haar vitaliteitsprogramma, boksclinics en yogalessen kan GAC Business Solutions zomaar de leukste werkgever uit de regio zijn.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven