Thema: Chemie

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Baril Coatings: We zijn niet bang voor concurrentie

Maart-April 2019

‘Onze missie luidt: ‘Meer bereiken met minder’. Technisch gezien is dit haalbaar: er is steeds minder verf en coating nodig om kwalitatieve en langdurige bescherming te garanderen. We zoeken daarbij naar partijen in onze keten die klaar zijn voor deze omslag. Maar we merken nog steeds dat wij tegen de stroom in zwemmen.’

Lees verder
Thumbnail

Baril Coatings: Beweeg mee!

Mei-Juni 2018

Baril Coatings helpt klanten objecten duurzaam te beschermen en tegelijkertijd hun global footprint te verkleinen. Maar het bedrijf heeft nog een missie: de keten in beweging krijgen. ‘Pas dan kunnen we de volgende stap zetten. Om dit te bereiken hebben we onze toeleveranciers, klanten en concullega’s hard nodig’, aldus Joost Broeders, technisch directeur van Baril Coatings.

Lees verder
Thumbnail

In Summa Innovation: Sterk onder de indruk

Mei-Juni 2018

Innovatieve lucht-en ruimtevaartprogramma’s zijn steeds op zoek naar nieuwe, lichtere en sterkere materialen. Als je deze wilt ontwerpen of certificeren, moet je materiaaltesten uitvoeren. Deze testen zijn intensief en duur. Het materiaalmodelleringsplatform Digimat biedt een intelligente, virtuele aanvulling.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven