Thema: Certificering

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Autarco: Geld verdienen met idealisme

Juli-Aug 2018

‘Het gaat nu echt los met verduurzamen’, stellen Roel van den Berg van Autarco en Teun van Sinten van SolisPlan. Toch hoort Nederland bij de slechtst presterende landen in Europa. Teun: ‘De overheid wil wel, maar loopt achter de feiten aan.’ ‘En dat willen wij veranderen’, stelt Roel.

Lees verder
Thumbnail

Stork Technical Services: Vreemde eend in de bijt

Mei-Juni 2018

‘De naam Stork roept bij vele mkb’ers de associatie op van ‘grote jongen’ die projecten en onderhoudswerkzaamheden in de Olie & Gas, Chemie en Power uitvoert. Maar wij kunnen bij ieder bedrijf waarde toevoegen door de prestaties, veiligheid en kostenefficiëntie te verbeteren: van internationaal farmaciebedrijf tot lokale koekjesfabriek.’

Lees verder
Thumbnail

BOB Debat: Chemie maakt het leven aangenamer

Mei-Juni 2018

Nederland heeft een sterke chemische sector en speelt een leidende rol in de overgang naar een groene chemie. Duurzaam produceren, chemisch recyclen en biobased economy zijn uitdagingen voor de branche, die tevens ook economische kansen bieden. Door de hevige concurrentie staan ook efficiency en kostenbeheersing hoog op de agenda. Hoe zorgen Brabantse bedrijven voor een goede balans tussen milieu, veiligheid en innovatie? Welke kansen en bedreigingen zijn er voor de chemiebranche? We vragen het de elf deelnemers aan het BOB Debat.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven