< Terug naar alle leden

OOms for Telecom Branche: ICT & Telecommunicatie, Telecommunicatie

Bedrijfsomschrijving

Opstellen Programma van Wensen en Eisen (PvE)
Het aankopen van een nieuw ICT of Telecommunicatie platform is een grote opgave en een investering voor de komende jaren. Wat biedt de markt aan systemen, wat heb ik nodig? Door te starten met het inventariseren van de wensen en eisen binnen de eigen organisatie wordt duidelijk wat uw medewerkers willen. Wij kunnen u begeleiden in de aanbesteding naar een nieuw communicatie platform door het opstellen van een Programma van Eisen (PvE). Door het Programma van Eisen aan te besteden in de markt begeleiden wij u naar een nieuw “in de cloud” of “on-premise” communicatie platform.

Offerte traject begeleiding
Is Telecom niet uw core business? Ziet u door de bomen het bos niet meer? OOms for Telecom schept duidelijkheid in de verschillende offerten en geeft uw organisatie advies in het aan te schaffen communicatie platform. Neem daarom vandaag nog contact op en maak een afspraak. Zie de contact gegevens voor meer informatie.

Projectbegeleiding
Een nieuw communicatie platform implementeren is geen koud kunstje. Hiervoor is een projectteam nodig met duidelijke rollen en een projectmanager. Een projectmanager die kennis heeft van het vak projectmanagement maar ook kennis heeft van het nieuwe communicatie platform. De projectmanagers van OOms for Telecom zoeken naar de juiste mensen binnen uw organisatie om samen met de leverancier het projectteam te vormen. Wij begeleiden organisaties in het midden klein bedrijf en in de groot zakelijke markt bij het implementeren van het nieuwe communicatie platform.

Migraties
Een migratie van het oude naar het nieuwe systeem is niet eenvoudig. De techniek zal uitvoerig getest moeten worden en medewerkers getraind. Het migratieteam zal duidelijke instructies moeten krijgen en na migratie zullen gebruikers geholpen moeten worden met het in gebruik nemen van het nieuwe systeem. Het begeleiden van een migratie is voor ons dagelijks werk en kan u gerust aan ons uit besteden.

Implementaties
Telefonie diensten en computernetwerken gaan vandaag de dag hand in hand. Even iets veranderen in het netwerk kan daardoor grote gevolgen hebben. Gevolgen die niet altijd positief uitpakken. OOms for Telecom implementeert al jaren voor grote en kleine organisaties nieuwe communicatie systemen en computer netwerken. Begeleid de gehele implementatie van begin tot aan de oplevering. Laat medewerkers opleiden voor dat het nieuwe systeem in gebruik wordt genomen. Een goed doordacht technisch ontwerp ligt daaraan ten grondslag. Het bouwteam zal het nieuwe systeem opbouwen volgens ontwerp, volledig testen om uiteindelijk groenlicht te geven voor migratie.

Telecom Scan
Door een snel veranderende markt, een snelle groei van de eigen organisatie is het niet altijd duidelijk welke abonnementen nog actueel zijn. Abonnementen op ISDN, analoge lijnen of juist internet en mobiele abonnementen zorgen voor aanzienlijke een kostenpost binnen uw organisatie. Kosten die maandelijks terug keren, vraagt om een regelmatige controle. OOms for Telecom kan deze kosten inzichtelijk maken voor uw gehele bedrijf. Contracten of abonnementen die niet meer gebruikt worden opgezegd.

Advisering toekomst van communiceren (social media & Lync)
Met de introductie van de smartphone is er een nieuwe wereld ontstaan. Een wereld waar Apps de mensen dichterbij elkaar brengt. Even een “Appje” versturen is tegenwoordig heel normaal. Maar welke communicatie kanalen zet u in om uw doelgroep te bereiken. Op welke Social Media kanalen zit uw doelgroep en hoe gaat u met hen communiceren? OOms for Telecom geeft advies over de toekomst van communiceren, wat er vertelt wordt over uw organisatie, het gebruik en inzet van de verschillende Social Media kanalen.

Invoering Het Nieuwe Werken
OOms for Telecom heeft diverse overheden en gemeenten geadviseerd over de invoering van het nieuwe werken. Door afnemende budgeten is er minder geld beschikbaar voor bijvoorbeeld huisvesting. Door de invoering van Het Nieuwe Werken wordt het budget weer in lijn worden gebracht met het kosten niveau. De invoering van Het Nieuwe Werken betekend ook een andere manier van Managen! Voorheen zat iedereen “op zijn plek” met de invoering van Het Nieuwe Werken zit iedereen overal en telkens ergens anders. Een voordeel of heeft uw organisatie geen controle meer over uw medewerkers? Wilt u meer weten over de invoering van Het Nieuwe Werken, bel vrijblijvend voor een afspraak.

Volwassenheidsmeting projectmanagement organisatie
Uw organisatie is de afgelopen jaren flink gegroeid. Zo is de projectmanagement organisatie meegegroeid. Een mooi resultaat maar worden alle project ook wel goed begeleid? Worden projecten opgeleverd zonder “lose ends”? Als u hierop geen antwoordt kan geven, wordt het tijd dat u in contact komt met OOms for Telecom. Wij kunnen u helpen met het onderzoeken hoe volwassen uw projectmanagement organisatie daadwerkelijk is.


Contactgegevens
Maaibeemd 52
4824 NH BREDA
T: 06-52854130
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2014
Vestigingen: -
Jaaromzet: -