Even voorstellen: Nieuwe leden Regio Business/BOB oktober 2019

We kunnen meer dan 1800 bedrijven tot ons (en jouw) netwerk rekenen! We stellen de nieuwe leden aan je voor. Zodat jij weet wie je in potentie tot je vertrouwde kring/netwerk kunt rekenen. Bekijk de profielen en maak gebruik van het contactverzoek om elkaar te ontmoeten.


Do 7 Nov 2019

Het creëren en opbouwen van een duurzaam netwerk is cruciaal: je potentiële klanten zoeken niet meer snel in Google naar antwoorden, maar stellen de vragen rechtstreeks aan mensen die ze vertrouwen. Steeds meer bedrijven vinden hun weg naar Regio Business; via ons netwerk van leden kun je met de mogelijkheden die we bieden gemakkelijk bouwen aan vertrouwen en daarmee een duurzaam netwerk creëren.

Regio Business wordt door Google gezien als nieuwsbron, je lidmaatschap zorgt middels je bedrijfsprofiel voor een hogere ranking bij Google. Zonder dat je advertentiekosten aan Google betaalt. We komen 1,2 miljoen keer per kwartaal in zoekresultaten voor en jouw organisatie profiteert hiervan. Je bent in één klap veel beter vindbaar met je profiel op onze site.

Gersen Donners & Partners
Stapelfinancieringen
Breepark
Sovinos
SBM Schiedam
DIAS Duurzaam
Buro Bijster
TCC Spares
BoCari Groep
Redhead Organizing
DMtl
Staadegaard Automotive
Ceka Nederland
Zuydt Werkt
AAMB
OOms for Telecom
KEK
Scripto Coaching
Verhoeven Rouwvervoer
Simon Tennisschool
Fit Werkt!
Inter Unique
Rhenus Contract Logistics Tilburg
Schouten & Nelissen
ARKITE
Maerschalk Mediaproducties
RoDru Administraties
Autorijschool Mijn Droom

< Alle nieuwsberichten