< Terug naar alle leden

Zuydt Werkt! Branche: Personeel & organisatie, Werving & Selectie

Bedrijfsomschrijving

Vindt je het inhuren van een recruitment-bureau te huur, maar kun je hun expertise eigenlijk wel heel goed gebruiken, dan zijn wij graag uw flexibele recruitment business partner!

Zuydt Werkt! is een innovatief en creatief recruitmentbureau, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Onze dienstverlening bestaat uit; Het Recruitment Abonnement, en recruitment op basis van no cure- no pay en video my job.

Wilt u zich zorgeloos bezig houden met uw eigen kernactiviteiten en uw flexmanagement en recruitment in goede handen overdragen, dan bent u bij Zuydt Werkt! aan het juiste adres.

Van Zuydt Werkt! mag u een onafhankelijk en full service advies verwachten. Daarmee onderscheiden wij ons van de andere bureaus.

Ook bieden wij advies aan herintreders of mensen met afstand tot werk. Door middel van ons coachings- en trainingsprogramma helpen wij een ieder weer aan het werk.

ONZE VISIE
Personeel is een kostbare investering en verdient daarom de aandacht. Zuydt Werkt! is dan ook van mening dat iedereen de juiste aandacht verdient.

Door onze innovatieve en creatieve manier van werken bieden wij een full service pakket aan diensten aan. Wij bieden onze dienstverlening aan op basis van eerlijkheid en betrouwbaarheid.

HET RECRUITMENT ABONNEMENT
Speciaal voor het MKB werken wij met "Het Recruitment Abonnement"

Voordelen van dit Abonnement:
* Kostenbesparend;
* Vacatures sneller ingevuld;

Hoe werkt het?
Voor een vast bedrag per maand gaan wij exclusief met uw vacature aan de slag. Dit abonnement kan op iedere dag van de maand van start gaan. De looptijd is minimaal één maand.

Meer informatie hierover vind u op www.hetrecruitmentabonnement.nl


Contactgegevens
Takkebijsters 73 A
4817 BL BREDA
T: 0031 (0)76-3034820
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2017
Vestigingen: 1
Jaaromzet: < €250.000