< Terug naar alle leden

Fidecon training en opleiding Branche: Personeel & organisatie, Opleiding en coaching

Bedrijfsomschrijving

Fidecon training en opleiding is een uniek trainingsbureau, waar trainingen en opleidingen worden ingezet in lijn met de strategie van de klant. De aanpak bestaat uit 5 stappen om bij iedere klant tot een maatwerk ontwikkeltraject te komen op het gebied van sales en management. We trainen, coachen en ondersteunen mensen praktisch en hands-on. Begeleiden ze op hun weg naar een gezonde groei. Afgestemd op specifieke behoeften. We ondersteunen jou in jouw groei! Praktisch en direct inzetbaar.

Heb je als SALES PROFESSIONAL het idee dat je meer uit je klantcontact kunt halen? Zie je groei van jezelf, van je klantrelatie, van je omzet en marge als een onderdeel van je werk? Sta je open voor ontwikkeling? Wij ondersteunen ambitieuze salesmensen de beste te worden. We doen dat met sales trainingsprogramma’s, die praktisch en direct toepasbaar zijn. Zo maak je jouw groei ambities waar.

Ben je als EIGENAAR vooral bezig met de dagelijkse werkzaamheden IN de zaak? Heb je het gevoel dat je niet verder komt? Wij zetten je op het spoor, zodat je praktisch en hands on AAN de zaak kunt werken.

Wil je het verschil maken? Werkelijk toegevoegde waarde leveren? Je onderscheiden van de grauwe middenmoot? Wij helpen je dat verschil te maken. Je gaat beter communiceren en slagvaardiger handelen.
Fidecon training en opleiding is een partner organisatie en iedere partner is uniek. De expertise van elke partner is complementair waardoor ieder ontwikkelvraagstuk ingevuld kan worden.
Dat doen we vanuit onze passie om mensen beter te maken. Iedere partner op zijn eigen vakgebied. Onafhankelijk van elkaar. Altijd op zoek naar verbetering, altijd op zoek naar het optimale.


Contactgegevens
De Schouw 33
5386 EV Geffen
T: 06-11436822
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2018
Vestigingen: 2
Jaaromzet: -