< Terug naar alle leden

OfficeKundig Branche: ICT & Telecommunicatie, Software

Bedrijfsomschrijving

Mijn naam is Jan Sleeboom en ben de eigenaar van OfficeKundig en Rood365.

Bij voorkeur wil ik samen met klanten procesverbetering(en) uitdenken, om vervolgens een product te kunnen leveren waarmee beter en efficiënter gewerkt kan worden. Mijn motto is: wanneer een probleem je pad kruist verander dan de richting, maar niet je bestemming. Ik heb een ruime ervaring als projectmanager in een internationale omgeving en heb samen met een team IT-specialisten migraties en of implementaties gerealiseerd voor de eindgebruiker. DevOps, Agile en Scrum zijn geen vreemde termen voor mij.

Mijn doel is om samen met de klant te zoeken naar een oplossing op maat waardoor een efficiënter werkproces ontstaat. Wat mij het meest motiveert, zijn implementaties bij verschillende klanten, omdat wisselende contacten mij steeds weer nieuwe uitdagingen bieden. Mijn eigen onderneming OfficeKundig ondersteunt ondernemingen in het efficiënt gebruik maken van Microsoft 365, specifiek binnen het werken met Teams en SharePoint. Daarbij focust OfficeKundig zich op het helpen van ondernemingen om te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), ook weer specifiek binnen het gebruik van Microsoft 365. Het leveren van deze kennis is uniek voor iedere onderneming en uit zich in persoonlijk advies, maar ook individuele hulp bij het inrichten van de Microsoft omgeving. Rood365 is sinds 2021 in het leven geroepen en focust zich met name op de privacy en beveiliging van Microsoft 365.

Specialismen: Project Management | Microsoft 365

Kernwaarden: Resultaat georiënteerd | taakgericht | professionele aanpak | energiek | oplossingsgericht | team player | direct | enthousiast

Lidmaatschap: Business Club Moerdijk - Bovendonk te Hoeven
Business Ontmoet Business – West Brabant


Contactgegevens
Paukeslag 43
4876 EA Etten-Leur
T: +31 6 109 205 40
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2018
Vestigingen: 1
Jaaromzet: < €250.000