< Terug naar alle leden

Suit Up Branche: Lifestyle en retail, Mode

Bedrijfsomschrijving

WAAROM WIJ STIJLVOLLE BEDRIJFSKLEDING MAKEN
De teamleden van Suit Up hebben zelf ervaren hoe het is om jezelf niet prettig te voelen in bedrijfskleding die dagelijks gedragen moet worden. Deze ervaring hebben wij, Roel Mangnus en Evert van Bergen, in 2010 gecombineerd met onze passie voor fashion & lifestyle. Suit Up, een bedrijf dat eigentijdse kledingconcepten bedenkt en produceert, was geboren. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een professionele organisatie met meer dan 500 klanten. Een noodzakelijke voorwaarde voor een succesvol totaalconcept is de betrokkenheid en toewijding van ieder teamlid, en deze zijn alleen op te brengen als er met veel plezier wordt gewerkt. Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat de mensen die bij én met ons werken dat met plezier doen.

Kijkend naar de toekomst kunnen wij concluderen dat duurzaamheid en concepting steeds meer centraal komen te staan. De manier waarop we dit in willen vullen is terug te zien in het beleid van de ILO, waar al onze productiefaciliteiten zich aan houden. Daarnaast hebben we de mogelijkheid om van gerecyclede stoffen kostuums en overhemden te produceren. Met concepting gaan we voor iedere organisatie op inventieve wijze de vertaalslag maken van huisstijl naar corporate fashion.

BELEVING
De beleving die men heeft bij een merk bepaalt uiteindelijk de waarde ervan. De kleding van Suit Up versterkt de beleving rondom uw merk. Dit doen wij door sterke concepten te bedenken en onze bedrijfskleding uw verhaal te laten vertellen.

IMPACT
Ongeacht welk doel u nastreeft met de implementatie van nieuwe bedrijfskleding, wij willen het verschil maken. Zaken doen met Suit Up moet altijd een duidelijk resultaat opleveren.

OPLOSSINGSGERICHT
Wanneer u tegen problemen aanloopt zijn wij er om met u mee te denken over de oplossing. Ongeacht of u uw kleding elders betrekt of al klant bij ons bent, wij helpen u altijd. Suit Up streeft naar een continu proces van verbetering.


Contactgegevens
Franse Akker 21
4824 AL Breda
T: 076-5328764
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2010
Vestigingen: -
Jaaromzet: €2.500.000 - €5.000.000