< Terug naar alle leden

The Link Solutions Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

Wist je dat er tussen de 250.000 en 300.000 min of meer professionele innovators en uitvinders in Nederland actief zijn? Zij kunnen allemaal profiteren van het netwerk, de expertise en events van Innovationlink.

Visie
Een holistische aanpak om te komen van idee tot innovatie ontbreekt in Nederland. Een dergelijke benadering is zeer gewenst in de complexe en verknoopte innovatiewereld, zeker als je bedenkt dat er in ons land zoveel professionals bezig zijn met innovatie. Er zijn nu veel gefragmenteerde initiatieven, maar niet één centrale plek waar expertise, kennisuitwisseling en matchmaking samenkomen. Daarom is er Innovationlink. Hét netwerk van inventie tot innovatie, dat inspireert, verbindt en mogelijk maakt.

Missie
Zorgen dat meer innovaties werkelijkheid worden door innovators en experts regionaal en voor langere tijd met elkaar te verbinden.

Iniatiefnemer
Initiatiefnemer en directeur van Innovationlink is Hans Kamphuis, eigenaar van The Link Solutions en auteur van het handboek ‘Van Inventie naar Innovatie’. Hans Kamphuis is tevens werkzaam bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland als adviseur internationaal innoveren en ondernemen in het Enterprise Europe Network en onlangs benoemd tot Visiting Professor aan de Universiteit van Nanjing in China. Tevens heeft hij aan de basis gestaan van het tijdschrift Utopia, Uitvinderscentrum ID-NL, tijdschrift Items, ioN, booosting en de Open Design Aanpak. Hij is 10 jaar voorzitter van de NOVU geweest en is momenteel lid van de Take-Off commissie van het NWO.


Contactgegevens
BJ Gemmekelaan 59
2252 TK Voorschoten
T: 06-51445107
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2015
Vestigingen: -
Jaaromzet: < €250.000