< Terug naar alle leden

Heborg - de bouwsteen voor verkoop Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

Sales is een vak apart en veel bedrijven richten zich het liefste op hun eigen expertise. Koude acquisitie, een commercieel plan schrijven of marktonderzoek doen behoort meestal niet tot de favoriete bezigheden van een ondernemer en kost daardoor erg veel tijd. Heborg helpt deze bedrijven graag door deze zaken efficiënt uit handen te nemen en biedt veel verschillende diensten aan om bedrijven te ondersteunen. We zorgen voor afspraken in de agenda van uw verkopers, halen relaties weer aan en staan zelfs graag op een beurs voor u!

Een salesplan is waarschijnlijk niet uw doel, maar 'nieuwe' klanten wel. Wij zorgen dat u in gesprek komt met nieuwe klanten. Wij kunnen (indien gewenst) zelfs de verkoopgesprekken voor u uitvoeren inclusief het offerte traject.

Om die ( nieuwe) klant goed te ondersteunen is goede communicatie essentieel! Wij zorgen daarom ook dat u maximaal bereikbaar bent via telefoon, mail, chat of social media.

Elk bedrijf is anders en dus ook uw wensen met betrekking tot verkoop of communicatie. We maken daarom graag een afspraak om samen te bespreken hoe we uw organisatie kunnen laten floreren.


Contactgegevens
Aanwas 43
4641 JG Ossendrecht
T: 0164-72 82 03
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2016
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -