< Terug naar alle leden

Bource-Snikkenburg TAX ADVISORS Branche: Zakelijke dienstverlening, Belastingadvies

Bedrijfsomschrijving

Bource-Snikkenburg is een niche-kantoor gespecialiseerd in nationale- en internationale loonheffingen, erkend door de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs.

Wij, Léone Bource en Martijn Snikkenburg, combineren al ruim vijf jaar de kennis en ervaring van grote kantoren met persoonlijke dienstverlening. En door strategische de inzet van ICT en andere ondersteuning bij niet-inhoudelijke werkzaamheden, blijven wij in staat onze persoonlijke dienstverlening persoonlijk te houden. Wij doen het werk.

Specialiseren betekent bij ons ook coördineren. Meer dan eens beperken de vragen van onze klanten zich niet tot dat loonheffingen, maar komen ook BTW, vennootschapsbelasting of bijvoorbeeld arbeidsrecht aan de orde. Door onze jarenlange ervaring bij de Big-Four, zijn wij in dat geval prima in staat samen te werken met een door de cliënt gekozen adviseur in binnen- of buitenland of met iemand uit ons persoonlijke netwerk. Adviseurs die we kennen en waar we eerder mee samenwerkten en wiens inbreng we samen met onze cliënten beoordelen en combineren.

Op dezelfde manier worden wij vanwege onze specialistische kennis door advocaten- en andere advieskantoren in binnen- en buitenland ingeschakeld voor werkzaamheden ten behoeve van hun cliënten.

Mede om ons vaktechnisch niveau te bewaken doen, wij meer dan het adviseren van cliënten. Regelmatig treden wij op als docent bij onder andere het Register belastingadviseurs en Indicator, publiceren wij artikelen en boeken en verzorgen wij bij de SRA de vaktechnische tweede lezingen.

Door onze manier en kwaliteit van werken, met korte lijnen en veel persoonlijk contact, hebben wij inmiddels cliënten uit alle marktsegmenten en van groot tot klein in onze portefeuille. Van MKB tot beursgenoteerde multinationals en van gemeenten tot landelijke overheid. Wij vertellen u daar graag meer over in een persoonlijk gesprek.


Contactgegevens
Stationsplein 91
5211 BW 's-Hertogenbosch
T: 06 52525338
I: Website

Business facts
Medewerkers: -
Oprichtingsjaar: 2010
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -