< Terug naar alle leden

PNL circulair funderen Branche: Bedrijfshuisvesting, Bouw

Bedrijfsomschrijving

PNL staat garant voor expertise en kwaliteit op het gebied van circulair funderen. Daarbij stellen wij onze leefomgeving, de natuur en het milieu centraal. ‘Samen’ willen we zorgdragen voor de aarde en haar gezond houden, ook voor de generaties na ons. Bij PNL geloven we dat circulair funderen het fundament van de toekomst is en we kijken graag naar innovatieve oplossingen om onze idealen te realiseren. En of het nu gaat om het remontabel bouwen, de circulariteit of de duurzaamheid van het product: wij willen de schakel zijn!

PNL biedt voor de traditionele betonfundering een alternatief in de vorm van het gecertificeerd Krinner schroeffundament. Het Duitse Krinner is dé uitvinder van het schroeffundament en ontwikkelde deze al in 1994. Krinner biedt uiterst betrouwbare, innovatieve en duurzame funderingsproducten van Duitse kwaliteit waarop u veilig en verantwoord kunt bouwen. Krinner is ISO gecertificeerd en produceert als enige CE gecertificeerde schroeffundamenten. PNL is de trotse partner van Krinner voor de Nederlandse markt.

Om onze idealen te bereiken bieden wij, samen met Krinner, onze klanten innovatieve schroeffunderingstoepassingen waarbij de minimale belasting van de grond en omgeving een grote rol spelen. Onze werkwijze is altijd persoonlijk en transparant. Hierdoor verbinden we de technologie met onze partners en professionele klanten.


Contactgegevens
Pegasusweg 4
5015 BZ Tilburg
T: 013-5360060
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1982
Vestigingen: 2
Jaaromzet: > €5.000.000