< Terug naar alle leden

PNL circulair funderen Branche: Bedrijfshuisvesting, Bouw

Bedrijfsomschrijving

PNL staat garant voor expertise en kwaliteit op het gebied van circulair funderen. Daarbij stellen wij onze leefomgeving, de natuur en het milieu centraal. ‘Samen’ willen we zorgdragen voor de aarde en haar gezond houden, ook voor de generaties na ons. Bij PNL geloven we dat circulair funderen het fundament van de toekomst is en we kijken graag naar innovatieve oplossingen om onze idealen te realiseren. En of het nu gaat om het remontabel bouwen, de circulariteit of de duurzaamheid van het product: wij willen de schakel zijn!

PNL biedt voor de traditionele betonfundering een alternatief in de vorm van het gecertificeerd Krinner schroeffundament. Het Duitse Krinner is dé uitvinder van het schroeffundament en ontwikkelde deze al in 1994. Krinner biedt uiterst betrouwbare, innovatieve en duurzame funderingsproducten van Duitse kwaliteit waarop u veilig en verantwoord kunt bouwen. Krinner is ISO gecertificeerd en produceert als enige CE gecertificeerde schroeffundamenten. PNL is de trotse partner van Krinner voor de Nederlandse markt.

Om onze idealen te bereiken bieden wij, samen met Krinner, onze klanten innovatieve schroeffunderingstoepassingen waarbij de minimale belasting van de grond en omgeving een grote rol spelen. Onze werkwijze is altijd persoonlijk en transparant. Hierdoor verbinden we de technologie met onze partners en professionele klanten.

Moet uw bouwproject gefundeerd worden met beton of zijn er alternatieven? PNL heeft jarenlange ervaring op het gebied van circulair funderen middels schroeffundamenten. Wij bieden hiermee een duurzaam en milieuvriendelijker alternatief voor de traditionele betonfundering. Onze Krinner schroeffundamenten zijn de schouders die uw constructie dragen. We leggen er graag meer over uit.
Een goede fundering is onmisbaar om verzakking van een bouwobject te voorkomen. Bij funderen denkt men al snel aan een traditionele betonfundering. Maar het plaatsen van een betonfundering is kostbaar en tijdrovend. Zeker als het een tijdelijk bouwproject betreft. Maar het kan ook anders.

Het Duitse Krinner is dé uitvinder van het schroeffundament en ontwikkelde deze al in de jaren negentig van de vorige eeuw. Krinner biedt uiterst betrouwbare, innovatieve en duurzame funderingsproducten van Duitse kwaliteit waarop men veilig en verantwoord kan bouwen. Krinner is ISO gecertificeerd en produceert schroeffundamenten met CE label. Bovendien zijn de V-serie (verlengbare) fundamenten van Krinner volledig statisch doorgerekend, waardoor constructeurs in combinatie met een sondeerstaat direct het juiste schroeffundament kunnen toepassen.
Het schroeffundament wordt machinaal en trillingvrij in de grond gedraaid en is 100% grond verdringend. Hierdoor vindt er geen grondverzet plaats en gaat de PFAS-problematiek volledig aan u voorbij. Daarnaast verdicht het schroeffundament de bodemstructuur waardoor rondom het fundament een krachtige compressie ontstaat.
Circulair funderen biedt dus veel voordelen. We zetten de belangrijkste voordelen voor u op een rijtje:
Circulair funderen is:
- Duurzaam en milieuvriendelijk
- Kosten- en tijdbesparend
- Geschikt voor hergebruik
- Geschikt voor vrijwel alle bodemsoorten
- Geschikt voor moeilijk toegankelijke locaties


Contactgegevens
Phantom 8
5126 RJ Gilze
T: 013-5360060
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1982
Vestigingen: 2
Jaaromzet: > €5.000.000