< Terug naar alle leden

Marksmen Groep Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

Marksmen Groep heeft een team experts voor zakelijke dienstverlening. En met zakelijke dienstverlening bedoelen wij, de juiste kennis, ervaring en vaardigheden om u te ondersteunen in uw complete bedrijfsproces. Wij ontwikkelen ideeën die u helpen bij het opstarten van uw bedrijf, we staan u bij door alle groeifases. langs alle zijpaden en vraagstukken, tot aan uw welverdiende pensioen middels de verkoop van uw bedrijf.

Uitbreiding, schaalvergroting, cultuurverandering, managementvragen, personeelstraining, marketing reclame, vormgeving maar ook bij economische of juridische vraagstukken ondersteunen en begeleiden wij u naar de best denkbare oplossingen.

U onderneemt en wij faciliteren. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in uw zakelijke wel en wee en willen graag partner zijn in het gehele bedrijfsproces, precies waar u ons nodig hebt. We zijn betrokken, direct en doortastend. We beantwoorden al uw vragen en bieden heldere oplossingen. Doelgericht en praktisch, no nonsens, zonder wollige taal en onnodige processen. Want wij zijn Marksmen.


Contactgegevens
Buys Ballotweg 36
5223 GH Den Bosch
T: 06-22522124
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2016
Vestigingen: 1
Jaaromzet: €1.000.000 - €2.500.000