< Terug naar alle leden

Bekkers Metaal Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

De vakbekwame technici van Bekkers repareren en reviseren de meest uiteenlopende machineonderdelen – van een piepklein asje tot een enorme walsrol.

Bekkers is bekend vanwege zijn lange ambachtelijke traditie – de perfecte basis voor de ultramoderne technieken die het bedrijf nu toepast. Bekkers garandeert topkwaliteit in thermisch spuiten: dé oplossing voor reparatie, vernieuwing of veredeling van machineonderdelen. HVOF (High Velocity Oxygen Fuel) en Plasma zijn voorbeelden van deze ultramoderne opspuittechnieken.

De 15 vakmensen van Bekkers zijn zeer ervaren in thermisch spuiten. Innovatief en vindingrijk. En de engineerspecialisten zoeken, vinden en maken voor elk machineonderdeel een pasklare oplossing. Maatwerk en ambachtelijke topkwaliteit staan hoog in ons vaandel. Bekkers Metaalspuitwerken behoort tot de top 15 qua grootte van aangesloten thermischspuitwerk bedrijven binnen Nederland en Duitsland.

Alle werkzaamheden worden in de uitgebreide machinefabriek van Bekkers uitgevoerd: van voorbewerking tot thermisch spuiten, van oplassen tot nabewerking. Wij zorgen voor uw machineonderdelen, zodat u zich kunt wijden aan uw corebusiness.


Contactgegevens
Bedrijvenweg 10
5386 KA Geffen
T: 073-5322981
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1985
Vestigingen: 1
Jaaromzet: €1.000.000 - €2.500.000