Thema: Metaal toeleverancier

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Bressers Metaal: Een ho-ho en een go-go figuur

Nov-Dec 2018

Van een klein ijzerwarenzaakje in het centrum van Tilburg, naar een enorm bedrijf op industrieterrein Vossenberg aan het Wilhelminakanaal. Bressers Metaal noemt zichzelf met recht een begrip in staal. De vijfde generatie staat inmiddels aan het roer en als je in de geschiedenis duikt, valt het meteen op: we hebben hier met een vooruitstrevende familie te maken.

Lees verder
Thumbnail

Vogels Bouwmanagement: Linksom of rechtsom naar het eindpunt

Maart-April 2019

Bij de bouw van de containerkraan op Railport Brabant werd Dennis Vogels maar weer eens in zijn overtuiging gesterkt. ‘Je team is zo sterk als je zwakste schakel. Daarom werken we alleen met de beste partijen.’

Lees verder
Thumbnail

SCT Tools, Hagro Precisie en Machinefabriek van den Elsen: We kunnen niet zonder elkaar

Maart-April 2020

De opa van Dirk werkte al samen met de vader van Tijn. En Machinefabriek van den Elsen kocht al materiaal bij Hagro voordat Ron het bedrijf overnam. De nieuwe generaties zetten de oude samenwerking moeiteloos voort. Waarom? Omdat dát wat goed is, je gewoon goed moet houden.

Lees verder
Thumbnail

In Summa Innovation: Hulp is onderweg

Maart-April 2019

Op het moment van dit interview komt Anton van Daal (50), eigenaar/directeur van In Summa, net terug van een partnermeeting in Hamburg. De vergadering ging over de super innovatieve simulatiesoftware Simufact. Antons enthousiasme werkt aanstekelijk.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven