< Terug naar alle leden

Sunware Branche: Industrie, Kunststoffen

Bedrijfsomschrijving

Sunware: Alles perfect op orde
“Een passende oplossing bieden voor ieder opbergprobleem in en om het huis”, dat is waar Sunware voor staat. Dit doen we door het ontwikkelen en aanbieden van functionele kunststof artikelen die in een specifieke opbergbehoefte voorzien en daardoor een ‘Perfectly Organised’ gevoel geven. Ongeacht of het om de zolder, de badkamer, de slaapkamer, de werkkamer of de garage gaat; Sunware heeft voor iedere ruimte en iedere toepassing de juiste opbergoplossing in de vorm van eigentijdse en kwalitatief hoogstaande producten.

Dé expert in opbergen!
Sunware heeft inmiddels een bijzonder sterke positie ingenomen op de internationale markt voor kunststof opbergproducten. Met 40 jaar ervaring in het ontwikkelen van eigentijdse en kwalitatief hoogwaardige kunststof opbergproducten is Sunware dé specialist op het gebied van het creëren van ruimte in en om het huis. Onze ontwerpers zijn continu bezig trends en opbergbehoeftes van de consument te vertalen naar functionele producten. Zo streven wij naar het ontwikkelen van een zo volledig mogelijk assortiment producten die bijdragen aan een opgeruimd gevoel.

Sunware, het verhaal…
Het huidige Sunware bestaat sinds 1978, maar de basis voor het bedrijf werd al gelegd in de jaren zestig. Toen ontstond op een ‘zonnige zondagmiddag’ het idee om kunststof huishoudelijke producten te produceren onder de naam ‘Sunday Inventive Products’. Om praktische redenen werd in 1978 de naam veranderd in ‘Sunware’ en werd de basis gelegd voor de huidige onderneming, die daarmee de eerste Nederlandse leverancier werd van kunststof huishoudelijke producten.

Al snel werden de producten ook over de grens geleverd en nam het bedrijf een belangrijke positie in op de internationale markt voor kunststof opbergproducten. Vanaf 1991 is Sunware gevestigd in Tilburg en worden vanuit het 20.000m2 grote magazijn alle producten naar de klant gedistribueerd. Om nog flexibeler te kunnen opereren is er in 2011 een eigen productiebedrijf gestart in Waalwijk, waarmee er nog beter ingespeeld kan worden op duurzaamheid en de specifieke wensen van de klant.


Contactgegevens
Kranenberg 10
5047 TR Tilburg
T: 0135703200
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1978
Vestigingen: -
Jaaromzet: -