< Terug naar alle leden

Wheelz Cargo Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Transporteur

Bedrijfsomschrijving

Wheelz Cargo is het unieke platform, waarbij opdrachtgevers en uitvoerders elkaar vinden, op juist die momenten dat ze elkaar nodig hebben. Met andere woorden, wij nemen al uw transport zorgen uit handen!

Het unieke aspect daarbij is dat het platform actief zoekt naar de meest geschikte uitvoerder van transporten die zich in de directe omgeving van een laadadres bevinden. Daarbij wordt gebruik gemaakt van GPS software die zonder overtreden van de privacywetgeving, de best geschikte en beschikbare uitvoerder weet te vinden en op de hoogte brengt van de beschikbare transportopdracht.

De beoogde uitvoerder kan uit elke hoek van Europa komen en wanneer deze zich bevind in de gewenste schaal van het laadadres, zal de uitvoerder worden verzocht zich als '​ beschikbaar'​ te melden aan de opdrachtgever. Door deze oplossing zijn de aanrijdtijden extreem kort en besparen wij met zijn allen ons zo belangrijke milieu. Wij waken
er dus ook voor dat er onnodig voertuigen rondrijden, terwijl deze altijd in uw omgeving beschikbaar zijn.

De standaard tarieven van een uitvoerder blijven bij een 'beschikbaar'​ melding gehandhaafd waardoor bieden op vrachten niet mogelijk is. Zo voorkomen we dat partijen tegen dumpprijzen moeten acteren en kan iedereen op een eerlijke wijze zijn boterham verdienen. Ons motto is, eerlijk zaken doen duurt het langst!

De meest geschikte uitvoerder tegen het beste tarief, wordt aangeboden aan de opdrachtgever die op zijn beurt de opdracht tegen het geboden tarief bevestigd. Hiermee is uw transport dus verzekert, van afspraak is afspraak!

Na de opdrachtbevestiging neemt Wheelz Cargo de volledige planning van het transport over en zorgen zij samen met de uitvoerder voor een correcte levering, volgens afspraak tussen de opdrachtgever en uw klant.
Het hele proces van laden tot afleveren van de vracht wordt hiermee uit handen genomen van u als opdrachtgever. Waardoor u als opdrachtgever, zich volledig kan richten op het runnen van uw onderneming.

Alle bijkomende zaken die onderweg geregeld moeten zijn, zoals het boeken van overtochten, wordt allemaal door de planning van Wheelz Cargo overgenomen. Zo wordt u als opdrachtgever maximaal ontlast en kunnen uitvoerders zich bezighouden met zaken waar zij het best in zijn. Namelijk het daadwerkelijk uitvoeren van het transport.

WIlt u meer informatie over Wheelz Cargo, of testen wat ons platform voor u kan betekenen?
Kom gerust eens langs op www.wheelzcargo.com of bel met 085-0185030.

Onze binnendienst staat voor u klaar en een persoonlijke kennismaking is altijd mogelijk!

Met Wheelz bent u goed op weg!


Contactgegevens
Schiphol Boulevard 127
1118 BG Schiphol Airport
T: 085-0185030
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2018
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -