< Terug naar alle leden

AnyWare Branche: ICT & Telecommunicatie, Software

Bedrijfsomschrijving

In control of your assets: Anytime, Anyway, AnyWare

AnyWare ontwikkelt Hardware en Software om het mogelijk te maken inzicht te krijgen in je assets, waar ook ter wereld. AnyWare biedt dit aan als dienst voor een vast bedrag per connected asset per maand. Daarbij zijn het device, connectiviteit, cloudplatform en de applicaties inbegrepen. Je neemt de oplossing dus af als een service.

AnyWare is een dochteronderneming van Dual Inventive. Dual Inventive heeft meer dan 10 jaar ervaring met Internet of Things toepassingen binnen het spoor op het gebied van veiligheid en onderhoud. Het generieke cloudplatform dat Dual Inventive heeft ontwikkeld om assetmanagement op het spoor te kunnen doen bleek goed inzetbaar binnen andere domeinen. Uiteindelijk is dit ondergebracht in de nieuwe onderneming AnyWare.

AnyWare levert een dienst die er voor zorgt dat je waar ook ter wereld op welk moment dan ook inzicht kan krijgen in je assets. Of het nu gaat om een bierbrouwerij, het spoor, koeltorens, industry, agriculture of healthcare. De systemen van AnyWare kunnen het monitoren en zorgen dat er proactief kan worden gehandeld op veranderingen. AnyWare maakt de eerste stap richting digitalisering mogelijk binnen ieder willekeurig domein.

Introductie video: https://www.youtube.com/watch?v=gp3YeEQ4Wno


Contactgegevens
Lieve Vrouweplein 13 B
5038 TS Tilburg
T: 013-5339969
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2020
Vestigingen: 3
Jaaromzet: -