< Terug naar alle leden

ZZP Boekhouder Branche: Zakelijke dienstverlening, Accountancy en administratie

Bedrijfsomschrijving

ZZP-boekhouder verzorgt tegen een all-in-prijs de boekhouding, inkomstenbelasting en omzetbelasting voor de ZZP'er. Wij stellen de balans-en winst-en verliesrekening samen, maar zijn méér dan alleen een boekhouder.

Als ZZP-boekhouder zijn wij zeven dagen per week bereikbaar en kan de ZZP'er ons ook na 17.00 uur bereiken. ZZP-boekhouder biedt service-op-maat, kwaliteit, 20 jaar ervaring, persoonlijk contact tegen een betaalbare prijs. Dit zijn ook onze kernwaarden.

De laatste jaren hebben we vele processen geautomatiseerd. U kunt bij ons online boekhouden en betaalt daar geen abonnement voor. Wel houden we persoonlijk contact in ere. Normaliter door één a twee keer per jaar af te spreken. In tijden van corona gebeurt het vaker via Zoom en Skype.

Daarnaast zijn we vooral pro-actief. Wij wijzen de zzp'er op de fiscale voordelen en geven ook wekelijks tips via onze website en via Facebook en LinkedIn.

Wij bieden u als ZZP'er van te voren een vaste all-in-prijs per maand of per jaar, zodat u geen onverwachte facturen krijgt.


Contactgegevens
IJslandpark 37
2034 RZ Haarlem
T: 06-13936399
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 1994
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -