< Terug naar alle leden

ZZP Boekhouder Branche: Zakelijke dienstverlening, Accountancy en administratie

Bedrijfsomschrijving

ZZP-boekhouder verzorgt tegen een all-in-prijs de boekhouding voor de ZZP'er. Vanaf 80 euro excl btw per maand verzorgen wij de aangiften omzetbelasting en stellen wij de balans-en winst-en verliesrekening samen.
Aan het einde van het jaar dienen we de aangifte Inkomstenbelasting van u en - eventueel- uw partner in. Bij zzp-boekhouder krijgt u persoonlijk-advies-op-maat en bent u geen nummer.

Als boekhouder zijn wij zeven dagen per week bereikbaar en kan de ZZP'er ons ook na 17.00 uur bellen. ZZP-boekhouder biedt service-op-maat, kwaliteit. Wij hebben 25 jaar ervaring en hebben de laatste jaren onze werkprocessen gedigitaliseerd.
U kunt uw boekhouding digitaal aanleveren. U mailt het bankbestand en de facturen en bonnen en wij bellen u met het bedrag dat u terugkrijgt of moet betalen aan de belastingdienst.

U krijgt bij ons persoonlijk contact tegen een betaalbare prijs.

De laatste jaren hebben we vele processen geautomatiseerd. U kunt bij ons online boekhouden en betaalt daar geen abonnement voor. Wel houden we persoonlijk contact in ere.

Normaliter door één a twee keer per jaar af te spreken. In tijden van corona gebeurt het vaker via Zoom en Skype.

Daarnaast zijn we vooral pro-actief. Wij wijzen de zzp'er op de fiscale voordelen. Denkt u aan investeringsaftrek, meewerkaftrek, een beloning aan uw partner voor het meewerken. Wellicht kunnen uw kinderen als zij meewerken op de loonlijst. En we geven advies over de fiscale oudedagsreserve en middeling van inkomen.

Op onze website schrijven we wekelijks blogs over de voor- en nadelen van de auto van de zaak, de fiets van de zaak, privé gebruik en de KIA. Ook geven we wekelijks tips via onze website en via Facebook en LinkedIn.

Zoekt u ook een zzp-boekhouder die zeven dagen per week bereikbaar is. Iemand die u ook na 18.00 kunt bellen en die met u meedenkt.

Aarzel dan niet en bel of mail zzp-boekhouder. Wij bieden u als ZZP'er van te voren een vaste all-in-prijs per maand van 80 euro exclusief btw.


Contactgegevens
IJslandpark 37
2034 RZ Haarlem
T: 06-13936399
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 1994
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -