< Terug naar alle leden

WVS Branche: Facilitaire dienstverlening, Schoonmaakbedrijf

Bedrijfsomschrijving

Wij geloven in kansen. Een kans om te leren en te groeien. Een kans om deel te nemen áán en iets te betekenen vóór de maatschappij. En een kans om samen te werken. Omdat we weten wat werk doet voor mens en maatschappij. En omdat we geloven dat we meer uit onszelf en een ander kunnen halen.

Daarom helpen wij mensen met een arbeidsbeperking met hun ontwikkeling. Dit doen we door begeleiding, werk, opleiding en training aan te bieden. En bij ons ontwikkelt iedereen mee! Niet alleen de medewerkers, maar ook familie, vrienden, gemeenten, bedrijven en organisaties.

In dit proces kunnen wij ondernemers ontzorgen met ons brede en professionele scala van producten en diensten. Denk aan schoonmaak, zakelijke post, groenvoorziening en value added services als co-packing en assemblage, maar we bieden ook personele oplossingen zoals individuele detachering en arbeidsontwikkeling. Dit alles in het kader van sociaal ondernemen. Want, door zaken te doen met ons, help je mensen door te groeien naar een plek op de arbeidsmarkt. Mooi toch!

Als leerwerkbedrijf helpen wij mensen bij hun ontwikkeling. Dit doen we door begeleiding, werk, opleiding en training aan te bieden.
De uitdaging om mensen te laten groeien gaan we niet alleen aan. Jezelf ontwikkelen doe je samen met medewerkers, bedrijven en organisaties, gemeenten, familie en vrienden om je heen.

Werk speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van mensen. En werk is er maar genoeg! Wij ontzorgen je graag.
O, en doe je zaken met ons, dan help je mensen door te groeien naar een plek op de arbeidsmarkt.

Belangrijk in onze werkwijze is dat het initiatief zoveel mogelijk bij de mensen ligt, zodat zij de regie over hun eigen leven houden.


Contactgegevens
Bosstraat 81
4704 RL Roosendaal
T: 0165 - 59 65 00
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1974
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -