< Terug naar alle leden

Omega Installatie Techniek Branche: Bedrijfshuisvesting, Elektrotechniek

Bedrijfsomschrijving

Daarom Omega

Het gaat goed met onze economie. Er wordt volop gebouwd en verbouwd. Belangrijk is dat we met onze collega’s projecten kunnen doen op een manier die bij ons past. Die past bij wie we zijn en waar we voor staan.

Onze waarden

Wij zijn graag “voordenkers” in plaats van een bedrijf dat alleen leert en monteert. Voordenkers? Geen bestaand woord, maar weet dat we het een must vinden om op tijd aan tafel te zitten. Om een vinger te krijgen achter jouw behoeften en voorkeuren als het gaat om prettig wonen en werken. Daarna komt pas een voorstel met een kostenplaatje.

We bewaken je budget en de planning als een tijger. Eenmaal aan de slag dan is het projectvoorstel onze navigatie. Hét recept om meerwerk te voorkomen. We plannen óns werk niet, we plannen vanuit jóuw werkzaamheden. Zodat je zo lang mogelijk kunt blijven doen wat jouw klanten van je vragen en je zo min mogelijk last van ons hebt.

Al deze dingen zijn voor ons de ideale ingrediënten om efficiënt en effectief bij te dragen aan een project dat lekker loopt. Met een resultaat waar iedereen gelukkig van wordt: uiteraard jij als klant maar ook de collega’s van Omega Installatie Techniek!

Onze collega’s hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel omdat ze een actieve rol spelen in de bedrijfsvoering. Zij lopen tenslotte elke dag in het veld, hebben klanten aan de telefoon. Ze zijn als geen ander betrokken om de finish met glans te halen.

We gaan ver voor een tevreden klant. Dus als wij trots zijn op ons werk, dan heb je als onze klant echt een top of the bill resultaat. Daar steken we onze handen voor in het vuur. En daar mag je ons op afrekenen!

MVO

Omega Installatie Techniek is in gesprek met de gemeente Meijerijstad en andere instanties over de inzet van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. De gemeente is een traject gestart om met bedrijven een versnelde inburgering van vluchtelingen mogelijk te maken. We onderzoeken hoe we met hen aan het praktijkonderwijs invulling kunnen geven. Daarna selecteren we kandidaten met technische achtergrond voor een assessment. Zo kunnen we samen de juiste keuze maken. Doel is dat ze een vakdiploma halen en een vaste aanstelling bij Omega Installatie Techniek krijgen.


Contactgegevens
Nieuwe Eerdsebaan 6
5482 VS Schijndel
T: 0735492662
I: Website

Business facts
Medewerkers: -
Oprichtingsjaar: 1959
Vestigingen: -
Jaaromzet: -