< Terug naar alle leden

Hans van Thiel

Financieel manager bij Omega Installatie Techniek

Stuur contactverzoek LinkedIn

Omega Installatie Techniek Branche: Bedrijfshuisvesting, Elektrotechniek

Bedrijfsomschrijving

DAAROM OMEGA INSTALLATIE TECHNIEK

Het gaat goed met onze economie. Er wordt volop gebouwd en verbouwd. Als elektro- en beveiliginstechnisch bedrijf zijn we gericht op alle markten om ons heen waar we de samenwerking zoeken die passen bij onze kernwaarden.

ONZE KERNWAARDEN

Om aan te geven wat wij belangrijk vinden hebben we onze kernwaarden bepaald.
De kernwaarden geven aan wie we zijn, wat we willen, waarom we dat willen en hoe we dat gaan doen.

Partner:
We willen als team meerwaarde bieden aan de klant. Daarvoor gaan we op zoek naar wat de klant echt wil en bepalen we samen met de klant wat de beste oplossing is voor hem/haar. We richten ons op een duurzame samenwerking, als partner, met de klant met een voor beide goed resultaat.

Vakkundig:
We geloven dat deskundigheid en vaardigheid bepalend zijn voor de kwaliteit en bereiken dit door het ontwikkelen van onze medewerkers en ze te voorzien van de juiste middelen en materialen.

Team:
Wij vinden dat we elkaar met respect moeten behandelen waarbij we elkaar op een normalen manier aanspreken en openstaan voor veranderingen. Wij praten met elkaar en niet tegen of over elkaar, komen afspraken na en zijn trots op wat we samen realiseren. Dit is ook de manier waarop we met onze klanten omgaan.

Resultaat:
Wij vinden het belangrijk dat we samen efficiënt en effectief werken met ook voor kwaliteit omdat dit het beste resultaat oplevert voor de klant en waar we als team trots op kunnen zijn.

MENSEN en MVO

Omdat we streven naar een hoge kwaliteit voor onze klanten verwachten we dat ook van onze mensen.
Belangrijk daarbij is dat we onze mensen centraal zetten binnen Omega Installatie Techniek.
Door niet alleen een veilige werkomgeving te bieden maar zeker ook aandacht te hebben voor het werkplezier zijn we voortdurend bezig om onze collega's aan ons te binden en te behouden waarbij jongeren en mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt een belangrijke doelgroep is.


Contactgegevens
Nieuwe Eerdsebaan 6
5482 VS Schijndel
T: 0735492662
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1959
Vestigingen: 1
Jaaromzet: €2.500.000 - €5.000.000