< Terug naar alle leden

Saman Groep Branche: Bedrijfshuisvesting, Installatietechniek

Bedrijfsomschrijving

Duurzaam én comfortabel wonen, leven en werken voor iedereen bereikbaar. Dát is onze missie. Hoe we dit doen? Door energie te geven, te kennen en te delen. De superhelden van de Saman Groep werken iedere dag met trots, passie en vol energie aan innovatieve en duurzame oplossingen. Ook geven we vanuit onze specialistische kennis het beste advies, afgestemd op de specifieke situatie. Tot slot blijven we samen groeien, inspelen op marktontwikkelingen en continu innoveren. Voor nu én voor de volgende generatie.

DUURZAAM EN COMFORTABEL WONEN, LEVEN EN WERKEN VOOR IEDEREEN BEREIKBAAR MAKEN
Het bereikbaar maken van duurzame energie, daar gaan we voor! Als sinds 2004 geeft de Saman Groep energie met producten waarmee de samenleving over kan gaan op duurzame energie. In de loop der jaren hebben we hierover veel kennis opgedaan. Onze zonnepanelen leveren jaarlijks aan meer dan 15.000 huishoudens stroom en besparen onze klanten jaarlijks meer dan 1.000.000 m³ aardgas door de inzet van onder andere warmtepompen. Inmiddels zijn wij als totaalinstallateur een duurzame partner voor zowel particuliere als zakelijke klanten en helpen wij hen stappen zetten in de energietransitie.

Wij geven energie
Met trots, passie, enthousiasme en vol energie werken we aan innovatieve en duurzame oplossingen.

Wij kennen energie
Met specialistische kennis geven we het beste advies, afgestemd op de specifieke situatie.

Wij delen energie
We blijven samen groeien, inspelen op marktontwikkelingen en continu innoveren, ook voor de generatie na ons.

HOE WE WERKEN
Onze kernwaarden vormen de basis van onze mentaliteit: we zijn eerlijk, communiceren transparant, zijn een vriendelijk bedrijf voor onze opdrachtgevers en collega’s en hebben veel respect voor elkaar. Bovendien hebben we een duidelijk innovatieve en ondernemende inslag en gaan we voor groei. De Saman Groep onderscheidt zich door te investeren in de toekomst, maar ook door iedere dag te kijken naar wat we beter kunnen doen. Onze producten en diensten zijn hierin leidend en onderscheidend ten opzichte van onze concurrenten.


Contactgegevens
Minervum 7346
4817 ZD Breda
T: 0856203100
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1921
Vestigingen: 3
Jaaromzet: -


Maak kennis met de Saman Groep!