< Terug naar alle leden

DHL Global Forwarding Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Overig mobiliteit, transport en logistiek

Bedrijfsomschrijving

EXPERTS DOORSTUREN MET GLOBAAL BEREIK & LOKALE KENNIS
Wat uw zakelijke behoeften ook zijn, wij begrijpen wat belangrijk voor u is.

LUCHTVRACHT
Betrouwbaar en probleemloos. Breed scala aan leveringssnelheden en service-opties.

Alles is mogelijk
We werken met zorgvuldig geselecteerde vervoerders en werken met dienstregelingen op alle belangrijke routes ter wereld, zodat u met zekerheid kunt plannen en efficiënter kunt worden. We bieden een reeks zeer flexibele producten waarmee u de leveringssnelheden kunt kiezen die het beste bij uw vereisten passen.

ZEEVRACHT
Juiste plaats, juiste tijd en kostenefficiënt. Uitgebreide uitrustings- en consolidatiemogelijkheden.

De wereld is jouw oester
Met ons brede productassortiment dekken we verschillende soorten apparatuur en consolidatiediensten om ervoor te zorgen dat uw lading op een kostenefficiënte manier op de juiste plaats op het juiste moment komt. Om de hoogste betrouwbaarheid te leveren, hebben we ruimtebescherming gepland vanuit elke grote containerhaven ter wereld.

DOUANE
Verminder complexiteit, vertragingen en boetes. Uitgebreide bemiddelings- en adviesdiensten.

DHL Douanediensten
Douane-expediteur
Ons brede scala aan douanediensten zorgt voor een vlotte en tijdige grensoverschrijding van zendingen, zonder administratieve lasten, vertragingen of boetes.

DHL Douaneadvies
Uw douaneactiviteiten raadplegen, risico's beoordelen en verbeteren
Onze douaneconsulenten kunnen uw toeleveringsketen beoordelen om de douaneactiviteiten te verbeteren, douanerechten te optimaliseren, potentiële risicogebieden te identificeren en interne controles en procedures te optimaliseren om de interne naleving te maximaliseren.

OPLOSSINGEN
Een breed scala aan op maat gemaakte logistieke oplossingen om de efficiëntie en kosteneffectiviteit van uw supply chain te verbeteren.

Meer dan alleen een expediteur. Dat is wat ons speciaal maakt
Waarom profiteert u niet van ons brede scala aan logistieke oplossingen om de efficiëntie en kosteneffectiviteit van uw supply chain te verbeteren?

DEZELFDE DAG
Missiekritische internationale zendingen van deur tot deur.

Voor als morgen te laat is
Onze Same Day-producten zijn de beste keuze voor uw missiekritieke internationale en binnenlandse zendingen, met onmiddellijke afhaling en huis-aan-huislevering.

WEGVRACHT
Flexibel en betrouwbaar. Uitgebreide opties - groupage, volle en deelladingen.

Alle wegen leiden naar DHL
Onze wegvrachtproducten bieden wegtransport van hoge kwaliteit, van standaarddiensten zoals LTL (Less-than-Truck Load), PTL (Part) of FTL (Full-Truck Load) zendingen tot temperatuurgecontroleerde en sterk beveiligde transporten.

GOEDERENVERVOER PER SPOOR
Veilig, betrouwbaar en kosteneffectief transport, verbindt Europa en Azië, west- en oostwaarts

Op koers met de nieuwe zijderoute
Onze Rail Freight-producten bieden veilig, betrouwbaar en milieuvriendelijk goederenvervoer via het spoor, hetzij door heel Europa, hetzij tussen Europa en Azië, in westelijke en oostelijke richting, LCL (Less-than-Container-Load) of FCL (Full-Container-Load).

AANVULLENDE DIENSTEN
Aanvullende services die, in combinatie met ons product- en oplossingsaanbod, de flexibiliteit bieden om aan uw individuele logistieke behoeften te voldoen.

Voor als je meer nodig hebt dan alleen AB
Onze aanvullende services omvatten meer dan 250 serviceopties die, in combinatie met ons product- en oplossingsaanbod, u de flexibiliteit bieden om aan uw individuele logistieke behoeften te voldoen.


Contactgegevens
Dintel 82
5032 CR Tilburg
T: 0629430515
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 2010
Vestigingen: -
Jaaromzet: -