< Terug naar alle leden

Lisette Nap

Managing Director Nederland bij DHL Freight (Netherlands)

Stuur contactverzoek LinkedIn

DHL Freight (Netherlands) Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Overig mobiliteit, transport en logistiek

Bedrijfsomschrijving

DHL Freight Nederland is een toonaangevende leverancier van internationale zakelijk transport diensten, onderdeel van de wereldwijde DHL Group. Ons doel is om bedrijven te helpen groeien en succesvol te zijn door efficiënte, betrouwbare en kosteneffectieve vrachtoplossingen aan te bieden.

Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder wegvervoer (Pallets, Groupage, LTL, PTL en FTL) en intermodaal transport binnen Europa. Of u nu 1 pallet of een vrachtwagen vol geleverd wilt zien: dat doet DHL Freight. Onze expertise strekt zich uit over een breed scala aan sectoren, waaronder retail, technologie, automotive, en nog veel meer.

Bij DHL Freight Nederland zijn we trots op onze toewijding aan duurzaamheid en innovatie. We zijn voortdurend op zoek naar manieren om onze operaties duurzamer te maken en om nieuwe technologieën te implementeren die de efficiëntie verhogen en de kosten verlagen.

Met ons uitgebreide netwerk, onze jarenlange ervaring en onze passie voor klanten, zijn we ervan overtuigd dat we uw bedrijf kunnen helpen zijn logistieke doelen te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe DHL Freight Nederland uw bedrijf kan helpen groeien.

We kijken uit naar een succesvolle samenwerking!


Contactgegevens
Achtseweg Noord 20
5651 GG Eindhoven
T: FreightNL.sales@dhl.com
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 2003
Vestigingen: 3
Jaaromzet: -