< Terug naar alle leden

Maton Groep Branche: Facilitaire dienstverlening, Afvalverwerking

Bedrijfsomschrijving

De Maton Groep is een kwaliteit- en milieubewust bedrijf dat een totaalpakket biedt op het gebied van:
- Sloopwerken
- Asbestsanering
- Recycling
- Containerservice
- Betonboor en zaagwerk
- Gevelrenovatie

De Maton Groep werkt in de wijde omtrek van Waalwijk en daarbuiten voor een groot aantal projectontwikkelaars, aannemers, woningbouwverenigingen, particuliere opdrachtgevers en rijksinstellingen.

De kracht van de Maton Groep ligt in:
- de combinatie van de verschillende bedrijfsactiviteiten
- haar slagvaardige optreden
- en een goede balans tussen prijs, kwaliteit en milieu.

Door een personeelsbezetting van ca. 70 vaste medewerkers, een modern eigen materieelpark en het in huis hebben van alle benodigde disciplines, is de Maton Groep in staat om totale projecten volledig in eigen beheer uit te voeren.

De Maton Groep realiseert zich dat het van groot belang is om de afvalstromen op een verantwoorde manier te verwerken en te zorgen voor een goede balans met het milieu. Vandaar dat zij zich met haar bedrijfsactiviteiten Containerservice en Recycling richt op het inzamelen en verwerken van bouw-, sloop- en bedrijfsafval. Haar nieuwe huisvesting in Haven VII te Waalwijk is volledig voor deze bedrijfsactiviteiten ingericht.

De Maton Groep loopt voorop in het behalen van kwaliteits-, veiligheids- en milieucertificaten die op haar soort werkzaamheden van toepassing zijn (zie het kader onder aan de pagina) en het continue ontwikkelen van haar medewerkers en haar bedrijfsprocessen.


Contactgegevens
Van Hilststraat 5
5145 RK Waalwijk
T: 0416-281468
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1987
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -