Thema: Recycling

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Avans Hogeschool: De generatie Nu heeft antwoord

Maart-April 2017

‘Vaak zien bedrijven de toegevoegde waarde van samenwerking met het onderwijs niet. Ze zijn bang dat het (te) veel tijd kost. Dat terwijl de actuele kennis en verfrissende kijk van de huidige generatie studenten hen ook veel kan brengen.’

Lees verder
Thumbnail

Vrouw in Business: Linda van Berkel

Juli-Aug 2012

Elk papiertje is van waarde. Zo groeide ze op. Maar veel waarde hecht ze ook aan muziek. En een hotel of restaurant runnen lijkt haar ook wel wat. Linda van Berkel, algemeen directeur van CVB Ecologistics, is altijd ondernemend geweest.

Lees verder
Thumbnail

Maton Groep: Ervaring is niet te koop

Mei-Juni 2016

Bijna 30 jaar zit Harry Maton, eigenaar van Maton Groep, in het vak van sloopwerken, asbestsanering, containerservice, recycling, betonboor en zaagwerk en gevelrenovatie. Met de per 1 juni aangestelde algemeen directeur Bas Oprins en een nieuwe recyclingwerf van 13.000 m2 verstevigt hij de toekomstbestendigheid van zijn bedrijf.

Lees verder
Thumbnail

Vrouw in Business: Babs van den Noort

Jan-Febr 2017

‘Billy is te dik. Dat komt omdat ze hem hier op kantoor koekjes voeren.’ Vergoelijkend: ‘Ze hebben hem ook geleerd om een high five te geven, kijk maar.’ Wanneer je de manager recycling van Van den Noort met haar schattige keeshondje ziet, zou je in eerste instantie niet denken dat haar dagelijks werk met afvalverwerking te maken heeft.

Lees verder
Thumbnail

BOB Debat: De circulaire economie

Maart-April 2017

Meer banen, meer innovatie, minder verspilling én een beter milieu. De circulaire economie levert een beter economisch toekomstperspectief op dan het huidige lineaire model. Uit een studie van TNO blijkt dat overstappen naar de circulaire economie Nederland jaarlijks ruim 7 miljard euro en 54.000 banen kan opleveren. Het kabinet heeft de transitie naar de circulaire economie nu ook in haar regeerakkoord opgenomen. Het bedrijfsleven loopt hierin voorop. Maar wat zijn de uitdagingen, belemmeringen en kansen? Gespreksleider Bert Damen vraagt het de deelnemers aan het BOB Debat.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven