< Terug naar alle leden

SBA Flex Branche: Personeel & organisatie, Uitzendbureau

Bedrijfsomschrijving

SBA Flex is de vooruitstrevende en betrokken flexpartner die met enthousiasme en verantwoordelijkheidsgevoel uw vraag koppelt aan het juiste aanbod. We geloven in de inzet van flexwerkers uit Polen en andere landen, omdat we weten dat onze economie die nodig heeft. We binden dankzij onze bijzondere aanpak de meest gemotiveerde arbeidskrachten aan ons bedrijf en daarmee aan dat van u. Het heeft ons gebracht waar we nu zijn: een succesvolle uitzendorganisatie, die onafgebroken zoekt naar verbetering.

De brug tussen u en uw flexwerkers: ons team

Ons team bestaat uit bijna net zoveel internationale als Nederlandse medewerkers. Da’s geen toevalligheid. Zo koppelen we vraag aan aanbod, houden we intensief contact met opdrachtgevers en flexwerkers, houden we mensen aan het werk en leveren we klanten productiviteit. Stuk voor stuk werken onze medewerkers vanuit onze vier kernwaarden. Zo slaan wij een brug tussen u en uw flexwerkers.

Het betere werk

SBA Flex is gespecialiseerd in de inzet van tijdelijke medewerkers uit met name Oost-Europese landen, zoals Polen, Roemenië en de Bulgarije. We weten dat het voor veel uitzendkrachten moeilijk is de juiste bemiddelaar te kiezen. Wat bij die keuze helpt: kies voor een bureau dat is aangesloten bij de ABU. Dat biedt de garantie dat werkomstandigheden en arbeidsvoorwaarden deugen.

Een tweede thuis

SBA Flex begrijpt dat het niet meevalt om ver van huis geschikte huisvesting te vinden. Daar zorgen we graag voor. Maar ons aanbod is geen verplichting. Wij vinden dat elke uitzendkracht het recht heeft om zelf huisvesting te vinden als hij of zij dat wil. En wie die zoektocht liever aan ons over laat, is van harte welkom. Wil je meer weten over de huisvesting van SBA Flex? Ga dan naar www.flexhousing.nl.

Met SBA Flex kunt u veel kanten op. Het fundament van onze dienstverlening zijn onze flexwerkers. Maar we bieden u ook coördinatie en begeleiding bij u op locatie, meewerkende voormannen en zelfs complete in- of outsourcing.

Houd ons in de gaten. We zorgen voor verrassingen.


Contactgegevens
Boogschutterstraat 5
5015 BX Tilburg
T: 013-4648950
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1998
Vestigingen: 1
Jaaromzet: > €5.000.000


Error loading MacroEngine script (file: PageFooter.cshtml)