Thema: Uitzendbureau

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Synergie Uitzendbureau: Wat de klant wil, krijgt hij

Juni 2010

Synergie Uitzendbureau is pas anderhalve maand oud maar weet hoe het voelt om de perfecte match tussen klant en uitzendkracht te realiseren. Die kick overtreft alles...

Lees verder
Thumbnail

Synergie Uitzendbureau: Sparringpartner met meerwaarde

Okt-Nov 2010

Als uitzendspecialist in de transportsector levert ADR transportdiensten chauffeurs in heel noord-brabant maar ook in de rest van Nederland. Het moederbedrijf Synergie verzorgt de aanvullende diensten op personeelsgebied. Van den Heuvel Logistiek in uden - gericht op koeriersdiensten, transport, distributie en opslag - is erbij gebaat.

Lees verder
Thumbnail

Synergie: Goede begeleiding zorgt voor gemotiveerd personeel

Mei-Juni 2013

Synergie International Recruitment is gespecialiseerd in het uitzenden van Poolse medewerkers. Zij bemiddelt in tijdelijke en vaste banen in diverse sectoren, waaronder de logistieke, productie-, metaal-, food- en bouwsector. Het Nederlands hoofdkantoor in schijndel heeft dagelijks zo’n 500 Poolse uitzendkrachten aan het werk. synergie regelt alles voor hen: van goede huisvesting tot ziektekostenverzekering.

Lees verder
Thumbnail

T&S Flexwerk: Kwaliteit door aandacht

Mei-Juni 2015

Arbeidsmigranten zijn van groot belang voor de Nederlandse economie. Vaak doen zij werkzaamheden die de Nederlanders niet willen doen of waar steeds minder Nederlanders voor te vinden zijn. De vergrijzing dwingt bedrijven vaker over de grens te kijken. Waar voorheen veel krachten uit Oost-Europa kwamen, kijkt T&S Flexwerk uit Waalwijk steeds meer in landen waar de werkloosheid hoog is. Niet vreemd dus dat er steeds meer flexwerkers uit de zuidelijke EU-lidstaten komen. T&S heeft inmiddels al zo’n 200 Spaanse krachten aan het werk binnen de branches voeding, logistiek, industrie en zorg.

Lees verder
Thumbnail

Logistic Force: Nieuwe vestiging in 's-Hertogenbosch

Mei-Juni 2015

Logistic Force is gespecialiseerd in het uitzenden en opleiden van logistiek personeel. Het bedrijf heeft de ambitie om mensen deelgenoot te maken van de filosofie: macro bepaalt de richting, micro maakt het verschil.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven