Thumbnail

Quinto Groep: Omdat salaris meer is dan geld alleen

Mei-Juni 2009

Salarisadministratie uitbesteden of in eigen huis houden? Voor de een is dit een vraag, voor de ander is Quinto Groep hierop het antwoord. Quinto Groep is dé adviseur voor ondernemers als het gaat om hun personeel. En dat dat verder gaat dan alleen deskundige salarisverwerking vertellen vestigingsmanagers Sandra van Meer en Jan Bijnnen: ´Ons motto ‘Salaris is méér dan geld alleen’ staat voor onze veelzijdige en hoogwaardige dienstverlening op het gebied van salarismanagement in de meest brede zin van het woord.´

Lees verder
Thumbnail

BOB Debat Noordoost-Brabant 2011: Personeel & Organisatie

Mei-Juni 2011

Hoewel we sinds de crisis weer weten wat werkloosheid is, zijn er in verschillende branches in onze provincie nog altijd mensen nodig. Degenen die werk zoeken, passen niet in deze openstaande profielen. Tel daar de vergrijzing bij op en zie het probleem waar ondernemers steeds meer mee te maken gaan krijgen: krapte op de arbeidsmarkt. En wat moet de ondernemer doen met de werknemer die flexibel en vanuit huis wil werken? De aanwezigen bij dit debat over arbeidsparticipatie proberen een aantal van dit soort vragen te beantwoorden.

Lees verder
Thumbnail

BOB Debat Noordoost-Brabant 2012: Personeel & Organisatie

Mei-Juni 2012

Hoe ga je bevlogen en met passie fluitend naar je werk? We moeten tenslotte allemaal doorwerken tot 68 jaar. Een van de manieren om dat te bereiken is jezelf ontwikkelen, iets anders doen. Hoe pakken bedrijfspsychologen, arbeidsrechtjuristen, DGA’s en vertegenwoordigers van recruitmentbureaus en HR afdelingen dit vraagstuk aan? Business Ontmoet Business. U leest het in dit BOB Debat.

Lees verder
Thumbnail

Prisma: Iedereen heeft recht op een loopbaan

Mei-Juni 2015

Prisma biedt zorg en ondersteuning aan mensen met een (verstandelijke) beperking. Prisma is ervan overtuigd dat ook zij een zichtbare en zinvolle bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij. Het hebben van werk of dagbesteding is daarbij belangrijk. Prisma ondersteunt hierbij en investeert in een loopbaan voor mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt, waar mogelijk binnen een regulier bedrijf. Daarom zoekt Prisma bewust de samenwerking met het onderwijs, het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties.

Lees verder
Thumbnail

Advance en Van Gansewinkel: Delen is het nieuwe hebben

Mei-Juni 2015

Advance Groep wil vooruitgang creëren door organisaties bij complexe veranderingen en persoonlijke ontwikkeling te ondersteunen. En dat is precies waar afvalstoffendienstverlener en grondstoffenleverancier Van Gansewinkel behoefte aan heeft. De HR afdeling zit midden in een transitie waarbij de HR administratie wordt gecentraliseerd. ‘Door Van Gansewinkel te helpen in zijn ontwikkeling creëren wij voor beide partijen de gewenste vooruitgang’, aldus Roberto Palland, directeur van Advance Groep.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven