Thema: Arbeidsmarkt

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Weener Groep: denk niet in beperkingen maar in mogelijkheden

Sept-Okt 2013

De meeste bedrijven willen wel maar ze zien op tegen dat ‘gedoe’. Een vaste groep ambassadeurs van Weener Groep zet zich actief in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Uit eigen ervaring weten ze namelijk dat werken met Weener Groep loont.

Lees verder
Thumbnail

T&S Flexwerk: Kwaliteit door aandacht

Mei-Juni 2015

Arbeidsmigranten zijn van groot belang voor de Nederlandse economie. Vaak doen zij werkzaamheden die de Nederlanders niet willen doen of waar steeds minder Nederlanders voor te vinden zijn. De vergrijzing dwingt bedrijven vaker over de grens te kijken. Waar voorheen veel krachten uit Oost-Europa kwamen, kijkt T&S Flexwerk uit Waalwijk steeds meer in landen waar de werkloosheid hoog is. Niet vreemd dus dat er steeds meer flexwerkers uit de zuidelijke EU-lidstaten komen. T&S heeft inmiddels al zo’n 200 Spaanse krachten aan het werk binnen de branches voeding, logistiek, industrie en zorg.

Lees verder
Thumbnail

ZPITS en Search Opleidingen: Een tweede kans

Mei-Juni 2015

Mensen verdienen een tweede kans, een kans op een leuke baan. Veiligheid, betrokkenheid en coaching zijn hiervoor de juiste ingrediënten. Deze instelling en visie alsook de ingrediënten verbinden Search Opleidingen en ZPITS. Samen begeleiden ze mensen terug naar de arbeidsmarkt.

Lees verder
Thumbnail

Weener XL: Kijken naar wat kan (en niet kan)

Maart-April 2017

‘Als werkgever kun je veel betekenen voor de kwetsbaren in onze samenleving. Werk brengt immers structuur, eigenwaarde, trots en ontmoetingen in iemands leven. Mede daardoor zorgt het voor een betere gezondheid. Daarom moet iedereen de kans krijgen deel te nemen aan het arbeidsproces.’

Lees verder
Thumbnail

Ondernemen met Visie: Frits van Eerd

Nov-Dec 2017

‘Ik mag dan CEO zijn, ik hou niet van zelfprofilering. De professionele onderscheidingen die ik kreeg, zoals Foodmanager van het jaar of Influencer of the year, vind ik vooral prachtig voor mijn team. Alleen de titel van Knoergoeie Brabander; die neem ik persoonlijk.’

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven