Thema: Ondernemen

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Column Gaby Westelaken: Het moet kunnen in 2014

Jan-Feb 2014

Liggen uw goede voornemens al naast de dennennaalden in de kliko? Zelf heb ik geen goede voornemens gemaakt: ik formuleer ambities. Graag wil ik een paar van die ambities met u delen. Om te beginnen: lekker eigenzinnig zijn. je eigen weg volgen, maar dan wel met aandacht voor je mensen en je omgeving. Want ik zie de rol als ondernemer veel breder dan alleen het aansturen van je eigen clubje. natuurlijk is je eerste verantwoordelijkheid je bedrijf winstgevend maken of houden. Maar dat gaat ook als je regelmatig om je heen kijkt en maatschappelijke verantwoordelijkheid durft te pakken. Dat moet kunnen, ook in 2014.

Lees verder
Thumbnail

Kleine wasjes, grote wasjes

Sept-Okt 2014

Wilt u uw kop ook wel eens in het zand steken voor wat er allemaal in de wereld gebeurt? Oekraïne, IS of de Ebola-epidemie; je wordt er soms een beetje moedeloos van. Maar je zult er als mens en samenleving toch mee moeten dealen.

Lees verder
Thumbnail

Brabantse Ontwikkelings Maatschappij: Brabantse ondernemers succesvol laten zijn

Nov-Dec 2014

De Kamer van Koophandel (KvK) en de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) bundelen hun krachten voor gezamenlijke ondersteuning voor Brabantse ondernemers die willen innoveren, internationaliseren en op zoek zijn naar financiering.

Lees verder
Thumbnail

Bedrijfsverzekering Collectief: Het nieuwe verzekeren

Jan-Feb 2015

Er waait een frisse wind door verzekeringsland. Met bedrijfsverzekering Collectief gaat ondernemer Lambert Becks het verschil maken in de branche: ‘Die verzekeringsagent heb je niet meer nodig, want op ons online platform kun je het zelf regelen. Sneller, beter én goedkoper.’

Lees verder
Thumbnail

Ondernemen met Visie: Bob Janssen

Jan-Feb 2015

Als kind bouwde hij Star Wars na met Legoblokjes. Het leerde hem gestructureerd en gefocust te zijn. In de jaren die volgden leerde Bob Janssen nog meer waardevolle lessen, zoals dansen met olifanten (laveren tussen grotere bedrijven) zonder verpletterd te worden.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven